Bjorn en Rowena willen een eigen live in de loods

Bjorn en Rowena willen een eigen live in de loods

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Bjorn en Rowena waren nog in het kantoor bezig. Ze hadden het over Live in de loods wat in december nog niet vast staat. Maar Bjorn heeft wellicht de oplossing gevonden.

Aanstaande 27 oktober is de beurt aan Xander De Buisonje, maar daarna willen Rowena en Bjorn graag het stokje overnemen! Er zijn steeds meer mensen die tegen mij zeggen waarom ga jij de Live in de Loods niet doen voegt Bjorn eraan toe. En ja, Rowie is zo’n toptalent die moet natuurlijk ook te horen zijn.Benjamin knikt als hij het hoort en Rowena lacht. Bjorn ziet het ook al helemaal voor zich, hij wil een band en echt uitpakken in december. Live in de Loods met Bjorn en Row en met een band eromheen raakt naar mijn idee helemaal uitverkocht. Zeker als wij de komende maanden gaan repeteren zegt Bjorn om Benjamin te overtuigen. Benjamin denkt dat ook dat er dik in zit en Rowena wordt ook enthousiast. Ik wil dan ook zingen, niet alleen rappen. We nemen dan zangles, alles erop en eraan, en dan denk ik dat het wel volle bak wordt hoor zegt Bjorn zelfverzekerd tegen Rowena. Daarom trek ik nu ook de stoute schoenen aan. En het bijkomende voordeel is dat je er geen kosten aan hebt. Nu het volgende centraal afwachten en de meningen van de andere bewoners. Zou het doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *