Gekibbel over proefdruk van Utopia glossy

Gekibbel over proefdruk van Utopia glossy

De proefdruk van de Utopia glossy is vandaag binnen gekomen en de meiden zijn zeer benieuwd naar hoe het resultaat eruit ziet. Naomi en Gabriëlle willen echter liever niet dat iedereen er al in bladert. Stefanie voelt zich dan ook gelijk aangevallen, waarom mocht ik niet bladen vraagt ze terwijl Gina het magazine wel doorbladert.

Nou omdat ik eigenlijk liever niet wil dat iedereen zo bladert antwoordt Naomi. Nicole raakt lichtelijk geïrriteerd over het gedoe het is immers een magazine wat over hen allemaal gaat en zonder alle Utopianen die in het magazine staan, was het er niet eens geweest is haar motivatie. Er ontstaat vervolgens gekibbel en twee groepen. Want Stefanie, Gina en Nicole willen kijken en de twee redacteuren Naomi en Gabriëlle willen dat het niet gebeurd. Gina heeft ook al kritiek wat het er niet beter op maakt. Dit lijkt net alsof ik heel erg depressief ben geweest merkt ze op. Gabriëlle wimpelt het weg, ik kan nu niks voor je doen antwoordt ze. De dames kibbelen er nog even over door en Naomi zegt dat ze er één ding over gaat zeggen. Ik wil het enthousiasme voor als de echt glossy er is niet wegnemen door iedereen het nu al te laten lezen. Armanda probeert de boel te sussen dan houden we de spanning nog even vast oppert ze. Maar helaas voor Armanda kan ook dit de meiden niet tot stilte brengen…. Het gekibbel eindigt wanneer Naomi en Gabriëlle maar gewoon besluiten weg te lopen, met de glossy stevig onder de arm. Vindt jij het terecht dat de meiden niet in de glossy mogen kijken van Naomi en Gabriëlle?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Boerderijbert at 13:07

  Nou ik vond dat van de handen schudden wel grappig. Zij bedoeld dat Cees nog al eens in z’n neus zit te peuteren en dan is het toch niet zo prettig om zo’n hand te schudden.
  Cees hierdoor wel op z’n dingetje getrapt.

  • anneke at 18:09

   Voorop stellen hij is vies (maar dat zie je in beeld) maar wie weet doen de andere het ook ,en hij kan niet elke keer als hij in zijn neus zit zijn handen wassen dan is hij de hele dag bezig
   (Dat laatste stukje) van handen wassen is een grapje

 2. MariaBora at 11:44

  Toet je hebt helemaal gelijk wat die moeder van Gina betereft, maar 1 ding wil ik toch wel zeggen, dat ze lelijk is daar kan ze niks aan doen hahaha

 3. MariaBora at 11:42

  Staan er geheimen in dat blad????? en inderdaad die moeder van Gina zou zich heel diep moeten schamen, zoals ze ook tegen Mark praat, nou dat zal nog wat worden als Mark en Gina inderdaad met elkaar verder gaan, jullie kennen misschien wel dat liedje { even aan mijn moeder vragen) , dat is voor Gina geschreven, als Mark dat wil wens ik hem het beste met zijn a.s. schoonmoeder (brrrrrr)

 4. Hannah at 00:42

  Wat een kleuters zeg, en dat ding moet dan ook nog € 22.50 gaan kosten plus € 4.00 verzendkosten??!!
  Mijn hemel, je vraagt je af wie deze rommel allemaal koopt van deze amateurs, die onderhand denken dat ze heel wat voorstellen. (Als we ze straks maar niet allemaal tegen komen in elk t.v. programma, als “tot zelf verheven BN’ners”!)

   • joze at 18:11

    Ja, Anneke. Dat was in de tijd dat wij nog niet wisten hoe nep utopia was.
    Toen het vorig jaar begon hadden ze bij rtl boulevard het ook vaak over utopia.
    Wie eruit ging en wie erin kwam.
    Maar na een paar maanden wisten ze daar al, dat veel streamers wisten dat de
    regie vaak opdrachten gaf aan de utopianen.
    Sinds dien hebben zij het er ook nooit meer over. Ja, toen in Duitsland bleek
    dat het nep was, toen moesten ze het snel ontkennen. Hahahah.

 5. Toet at 22:03

  Wordt het geen tijd dat deze freakshow ophoudt.Wat een afgang.Alleen al er na kijken maakt me geïrriteerd en kwaad.Die ordinare moeder van Gina met dat handen schudden.Wat een lelijk mens is.Afschuwelijk

  • Hannah at 00:54

   Nou hè, wat een rare vrouw!
   Het lijkt me ook een beetje een gestoorde moeder-dochter relatie, als je als volwassen dochter nog zo betutteld wordt door je moeder. Gina zeurt al weken over die varkens, maar moeder zegt nee, dus komen ze er niet…
   Niets mis mee hoor dat je je moeder “mama” noemt, maar een kind uit groep acht van de basisschool heeft het tegen een ander, in de regel, over “mijn moeder” en niet meer over “mijn mama” dat is echt peuterpraat!

  • joze at 14:05

   De foto’s van Naomie weet ik niet of ze dat helemaal alleen
   doet, bij andere dingen heeft ze altijd hulp.
   Gabrielle heeft nog nooit in utopia iets zelf geschreven, dat
   doen Bjorn en Ivan voor haar!

 6. joze at 21:35

  Wat een arrogante houding hebben die Naomi en
  Gabrielle weer. Vooral omdat ze waarschijnlijk zelf
  geen van beiden er iets aan gedaan hebben, zoals
  altijd.
  Bah, hoop dat ze allebei snel vertrekken.

 7. Betty at 20:30

  Het gedrag van Naomi vind ik erg onvolwassen en irritant
  Zonder de andere bewoners hadden ze niet eens een glossy gehad
  Ik vind dat de andere bewoners er recht op hebben het blad in te zien voor dat het uit komt

 8. Tineke at 20:26

  Ze moeten zich niet zo aanstellen , Nicole heeft gelijk zonder de andere geen glossy dat hoog van de toren blazen is echt iets voor Naomie , en soms kan Gabrielle zoals nu ook kattig doen zo opeens doet ze dat heel raar dat onvoorspelbare gedrag.
  Dus Naomie doe normaal , ik weet dat is moeilijk voor je maar probeer het eens al zou ik niet weten of je het wel kan heb het nog niet vaak gezien, al zou ik het hebben onthouden en ik onhoud dingen over het al gemeen wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *