Speelt Mark psychologische spelletjes?

Speelt Mark psychologische spelletjes?

En er is gisterenavond nog meer besproken, onder andere de actie van Mark met het naambord. Ivan en Mark hadden het alweer goedgemaakt maar er werd ondanks dat nog volop over gesproken…

Benjamin en Stefanie spraken ook over deze actie. Volgens Stefanie is het geen wat Mark heeft gedaan uitlokken van een reactie. Hij wil dat wij dingen op het vuur gaan gooien zodat hij de zielige pik uit kan hangen. Eigenlijk denken beide dat Mark het expres deed zodat Ivan boos zou worden. Met een boze reactie van Ivan gaan er automatisch meer stemmen naar Mark. Dat moet wel heel doordacht zijn dan zegt Rob die het ook hoort. Volgens Stefanie zou dat best kunnen want  Mark speelt psychologische spelletjes. Maar Rob denkt dat het allemaal wel mee valt.  Ik had het bord waarschijnlijk niet eens gezien voegt hij eraan toe. Hoewel Ivan het alweer had bijgelegd met Mark zit er hem nog iets dwars. f*ck dat spelletje. Het maakt mij helemaal niet uit wie er zal winnen zegt Ivan tegen Rob. En legt uit dat het hem wel weer irriteert dat Mark hem uit z’n tent probeert te lokken.  Als Ivan dan kwaad wordt onthouden mensen dat meteen, en nemen dat mee in hun stem vult Benjamin hem aan. Je moet de grap met het bord gewoon met een korreltje zout nemen benadrukt Rob. Anders ben je wel erg met het spel bezig. Speelt Mark psychologische spelletjes of moeten we het allemaal met een korreltje zout nemen zoals Rob beweert?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Tineke at 11:57

  Alles doen om te winnen…. dan komt duidelijk zijn ware aard naar boven.
  Hij is inderdaad iedereen tegen elkaar aan het uitspelen.
  Het biefstuk gedoe, kwam mede bij hem vandaan .

  • anneke at 12:42

   Zonde van het geld wat een onwijs grote stukken waren het ,daar heb je me weer maar een bijstand moeder of vader zal blij zijn als hij dit eens een keer kon eten.

 2. Druif at 11:46

  Mark is met een vies spelletje erin gekomen om gio eruit te werken, en zijn werk daar over te nemen . En hij is nog geen steek verandert. Het is gewoon een geldwolf

 3. Druif at 11:45

  Mark is met een vies spelletje erin gekomen om gio eruit te werken, en zijn werk daar over te nemen . En hij is nog geen steek verandert.

 4. anneke at 10:51

  Mjo ik denk dat Rob ieders vriendje is bang stemmen te krijgen .
  Als Mark volgende keer weer wat doet om hem uit te lokken moet Ivan zelf iets doen.
  Zo had Ivan deze keer moeten zeggen leuk en nu weg halen.
  Het is jammer dat Ivan een heet hoofd is , hij is een harde werker jammer dat hij zijn taken niet deed of doed ,maar dat doen er meer.
  Dat hij zo te keer ging naar Cees was ook niet nodig.

 5. Mjo at 10:40

  Ik denk dat Benjamin en Stefanie zomaar gelijk kunnen hebben. Ook ik heb het vermoeden dat het weer zo’n miezerig spelletje van Mark is. BAH.
  Ik ben nou niet bepaald een fan van Ivan, maar Mark is Ivan wel uit z’n tent aan het lokken, zodat hij weer een boze reactie geeft en hem daardoor buitenspel wilt zetten.
  Misschien moeten ze Ivan maar daarvoor waarschuwen, als hij dat zelf niet in de gaten heeft.

  En neen Rob, dan ken je Mark blijkbaar nog niet goed genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *