Bjorn vindt Cees een zielig mannetje

Bjorn vindt Cees een zielig mannetje

De markt is inmiddels weer afgelopen, de standhouders hebben hun spullen weer ingepakt en zijn weer richting huis. Het was een drukke en voor zover wij konden zien succesvolle markt. Echter waren er toch wat irritaties. Terwijl Rowena wat aardappelen aan het snijden was voor Le Luifel uitte Bjorn zijn frustraties bij haar. Want volgens Bjorn trok Cees vandaag zijn eigen plan en dat was niet de bedoeling. Hij en Cees stonden namelijk bij de muntjes ingedeeld. Ik word helemaal gek wordt van Cees zegt hij tegen Rowena. Want vraagt Rowena aan haar mede bewoner. Hij doet wederom weer niet zijn taken antwoordt Bjorn. Het zielige mannetje uithangen, ik wordt er helemaal verdrietig van. Ik snap het gewoon niet pfff! Cees laat op zijn manier ook weten dat Bjorn niet blij met hem is. Tegen meerdere gasten en Wim uitte ook hij zijn onvrede. Volgens de oudste bewoner van Utopia heeft hij het superdruk gehad en ik moest heel even rust nemen. En dus ging hij even een sigaretje roken, kopje koffie drinken en de was doen. Hoe vonden jullie dat Cees bezig was?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:35

  Ik vind Bjorn een vervelende knul worden hij denkt net als Ivan de baas te kunnen spelen hij mag wel uitkijken dat de rest niet tegen hem in gaat.
  Heb net een filmpje gekeken moest er iemand nu 6 euro betalen voor 2 pilsjes in een flesje , een paar euro erbij en je hebt een krat (zonder statiegeld)

 2. Ann at 22:06

  Ik heb zoiezo niet gezien of cees goed bezig is..
  Maar gaat het nu niet om, ik vind bjorn een groot irritant mannetje, hij denkt dat hij alles is en kan.. En vooral nu met rowena.. Bah

  • leilei at 22:09

   ik ben geen fan van Cees maar in dit geval ben ik het wel met je eens soms kan Bjorn idd behoorlijk irritant zijn.
   Maar dat vind ik van Cees ook en dan meer dan soms.

 3. leilei at 22:04

  jammer dat mijn reactie niet geplaast wordt ik ben niet beledegend en of grof naar iemand toe , ja ik heb een duidelijke mening die niet altijd pro Cees is maar ik zal die man nooit uitschelden en of beledigen op zijn persoon.

 4. leilei at 21:38

  Sorry voor de fans van Cees maar ik heb echt niks met die man. Als ik hem zo zie lopen kan ik alleen maar denken wat een popie jopie bha.
  Ik vind het ronduit ergerlijk dat hij steeds anderen aan wil spreken op taken die ze niet uitvoeren maar zelf loopt hij bij de markt achter de feiten aan en voert hij zijn taken ook niet uit maar owee als ze hem daar op aanspreken dan moeten ze respect voor hem hebben want hij is al 61.
  Ik vind dat hij altijd wel een uitvlucht heeft als hij wordt aangesproken op gedrag en of het niet nakomen van afspraken zie voorbeeld de hoopjes zand dan wil hij dat er alleen positieve feedback komt want anders zijn de anders in zijn worden snotneuzen of zeikerts.
  Maar als hij iemand kan aanspreken op het niet doen van taken mag dat wel negatief en moet ook een ieder het weten.
  Of je hoort hem alleen maar zeggen zo dat heb IK weer even gedaan kleine moeite toch.
  Nee nogmaals kan een aardige man zijn wij zien natuurlijk aan maar kleine stuken maar nee ik heb er echt niks mee van mij mag hij lekker thuis kerst vieren.

 5. Toet at 21:00

  Er wordt hier gevraagd wat je er van vindt ,En doe je dat dan wordt het verwijderd.Ik vindt trouwens dat je met je vragen weer uit lokt dat er op Cees gescholden gaat worden.

  • anneke at 23:37

   Mijn verhaal is er ook afgehaald het ging over de foto met de meiden in ondergoed ,had een spel fout en toen ik wat terug schreef moest hij eraf

  • Mjo at 17:33

   Klopt Toet. Als ik zie hoeveel verslagen/artikelen vandaag geplaatst zijn die over Cees gaan, vraagt men er zelf om. Er gebeurt toch wel meer, dan alleen maar over Cees.

   Ik heb altijd een onderbouwde mening over Cees, zonder beledigingen of schelden, maar ik kan nou eenmaal Cees niet “de hemel in prijzen”, dat zou tegen mijn gevoel zijn en niet eerlijk zijn. Maar om de een of andere reden wordt mijn reactie toch verkeerd of anders gelezen.

   Misschien dan maar eens de huisregels hoe te reageren op deze site plaatsen.

   • Thom at 17:36

    Het is vrij simpel Mjo, staat overigens duidelijk aangegeven. Hou het netjes, niet haatdragend, niet schelden etc. etc.
    Indien dit niet zo is wordt het gewoon verwijderd. Soms duurt het even voordat een reactie verschijnt, deze dien ik goed te keuren (staat ook vermeld). Als het zo door blijft gaan hier dan zullen de reacties uitgeschakeld worden. Ik wil iedereen voorzien van Utopia nieuws, maar kan niet constant de reacties bijhouden. Dat wordt helaas bijna een dag taak gezien het feit dat normaal reageren vrij moeilijk blijkt te zijn. En dan spreek ik over het algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *