Video’s over de Utopia markt

Video’s over de Utopia markt

De Utopia markt is druk gaande, en er zijn ook aardig wat mensen. Le Luifel draait weer overuren maar ook bij de andere kraampjes staan veel mensen. Het beloofd dan ook een prima dag te worden voor zowel de standhouders als de bewoners zelf. We zijn benieuwd hoeveel de markt op gaat brengen… Ook de rondleidingen lopen trouwens goed, Armanda heeft het er maar druk mee. Maar ook Cees lijkt nog steeds geliefd te zijn, hij is momenteel bezig met een rondleiding en wat wij ervan horen doet hij het erg leuk. Ivan zet zich in als runner en zien we dan ook erg veel heen en weer rennen om alles in goede banen te leiden. Problemen zijn er gelukkig niet al te veel, op de boze standhouders na is het gewoon een leuke dag! Veel kunnen we er dan ook niet meer over schrijven maar we hebben wel wat filmpjes bij elkaar gesprokkeld zodat je toch nog iets kunt bekijken en je niet hoeft te vervelen :).

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *