De Utopia markt van 25 oktober

De Utopia markt van 25 oktober

Dag 663 is weer aangebroken, we hebben allemaal één extra uurtje kunnen slapen dus fris en fruitig. De bewoners stonden vanochtend alweer vroeg naast hun bed omdat er vandaag weer een Utopia markt plaats vindt. Echter werden de bewoners dit keer anders wakker want omstreeks 7.00 uur klonk er muziek door de speakers. Waarschijnlijk door de regie of de overheid zoals het nu genoemd wordt. Het duurt dan ook niet lang voordat de bewoners wakker worden van de muziek op het vroege tijdstip. Maar niet iedereen vond het zo leuk, Mark en Rowena wel zij waagden een dansje maar de rest had liever dat de muziek uit ging. Enfin, we zijn weer een aantal uren verder en de markt zal zo wel beginnen. De voorbereidingen zijn ook getroffen, gisteren werden de kramen al opgezet en vandaag zagen we Mark al op tijd in Le Luifel. Blijkbaar heeft hij een nieuwe frituurpan, Cees stond ook weer schoon te maken bij zijn geliefde koffieapparaat, Nicole is in de weer met glazen en Bjorn vangt de standhouders op. De marktkramen worden weer ingedeeld en Bas spreekt ook nog even met standhouder waarvan de hond gisteren een kalkoentje aanvloog. De man wil graag langs komen om twee nieuwe kalkoentjes te brengen. Maar volgens Bas hoeft dat niet, hij is bezig om wat kalkoentjes te adopteren. Verder zien we ook een springkussen voor de kleintjes. Armanda zal vandaag de rondleidingen gaan geven, één ronde zal Cees doen. En problemen zijn er ook, een standhouder van kleding voelt zich gepasseerd dat er nog iemand kleding verkoopt. De standhouder die zich gepasseerd voelt wil de volgende keer niet meer komen… Enfin, het is nu wachten op de gasten die komen gaan, deze zullen omstreeks 11 uur het terrein op mogen en de markt duurt tot 17.00 uur. Mochten er verder nog nieuwtjes ontstaan komen we uiteraard bij je terug, als je ons volgt via Facebook en Twitter blijf je volledig op de hoogte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Leilei at 12:30

    Ben benieuwd hoe de reactie van Cees is? Ik heb het gevoel dat alleen zijn rondleiding goed is in ZIJN beleving. Ik hoop het niet maar dat zegt mijn gevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *