Geld van de rondleidingen was bijna gestolen

Geld van de rondleidingen was bijna gestolen

De markt liep vandaag goed, dus ook de rondleidingen. Armanda heeft de meeste rondleidingen gegeven en daar werd ook geld mee verdiend. Maar wat blijkt het geld was verdwenen, is het gestolen?!

Armanda deed na een rondleiding namelijk een schokkende ontdekking. Ik had zo’n potje met muntjes op tafel staan maar die is nu weg zegt ze geschrokken. Ik hoop dat iemand het veilig heeft opgeborgen mompelt ze. Ze ging toen snel het terrein over om een zoektocht te starten. Mark heeft niets gezien en Bjorn merkt op dat het niet zo best is. Armanda besluit bij Rowena haar hart te luchten, ook zij schrikt van het nieuws… Ivan was ook niet bepaald blij en deelde haar mede dat ze er gewoon beter op had moeten letten. Armanda denkt dat er ongeveer 80 muntjes in de pot zaten, dat is ongeveer 150 a 200 euro waard… Ondertussen praten Bjorn en Ivan over Armanda. Ze is natuurlijk redelijk in het diepe gegooid aldus Bjorn. Ook vindt hij dat ze de rondleidingen niet goed deed, maar in de tussentijd een beetje verloren liep. Het onderwerp ‘de pot’ blijft onbesproken. Later op de avond komt de aap uit de mouw als Ivan en Mark het voorval ook bespreken. En wat blijkt?! De pot stond al tijden onbewaakt in de loods toen Ivan erover getipt werd. Daarom heeft hij het in de kast gezet maar niemand valt het op. Dan hoort Armanda een flard van het gesprek en vliegt Ivan om de nek. De pot is terecht! Maar Ivan grijpt het moment aan om haar op de vingers te tikken. Ze had stukken beter moeten opletten. Eind goed al goed!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 19:17

  Er zijn meer dan 100 remote camera’s en 60 microfoons op het terrein, je moet wel een heel domme crimineel zijn om daar wat te stelen.
  Ook liep er bewaking over het terrein. En ik denk bij elk evenement in Utopia.
  “Dat zijn de mannen van de beveiliging?” Vroeg Armanda gisteren aan Ivan op de stream.
  Armanda werd door Ivan voorgesteld aan de twee potige mannen met de woorden “dit is jullie gids” Dus ook tijdens de rondleidingen wordt er een oogje in het zeil gehouden.

 2. gea at 00:05

  Ze kunnen voortaan beter een deur openhouden tijdens de markt want inderdaad ik zag op een filmpje iemand in de keuken staan en ik dacht wie is dat nu weer. Het enige wat afgeschermd was, was de trap met een lintje maar die andere kamer kon je zo inlopen. Op een filmpje zag je ook iemand die kamer inlopen en ik dacht wie is dat wat gaat die doen , maar toen was het Rowena. Maar ik denk dat ze van achter de boel wel in de gaten houden.

 3. anneke at 23:46

  Als je een filmpje bekijkt iedereen loopt maar in en uit zonder dat de bewoners het door hebben ,ze hadden zo wat weg kunnen halen , het was zeer druk en volgens mij was er niemand die de boel in de gaten hielt

 4. leilei at 22:06

  ik ben op en top fan van Ivan ,maar dit vind ik dan weer niet zo aardig van hem .Arme Armanda ik hoop dat ze dit niet weer laat gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *