Een avond vol irritaties en ruzie

Een avond vol irritaties en ruzie

De opbrengst van de markt is bekend! Er is namelijk een bedrag van ruim 9000 euro winst gemaakt! Maar daar blijft de positiviteit dan ook bij want vanavond waren er ondanks dat alleen maar irritaties te bespeuren… 

Bjorn & Cees
We schreven er eerder al over, de irritaties tussen Bjorn en Cees. Cees heeft namelijk nog meer fout gedaan in Bjorn zijn ogen. Cees heeft namelijk geklaagd tegenover Bjorn dat hij zo’n honger had, terwijl hij tussendoor behoorlijk heeft lopen snacken…  Bjorn had zelfs zijn poffertjes met hem gedeeld. En dat zit bij Bjorn zo hoog dat Wim het ook te horen krijgt. Hij is gek, jongen! Ik word schijtziek van Cees. Een beetje zielig doen heel de dag! Cees op zijn beurt doet beklag over het feit dat er constant kritiek op hem is. Dan laat ik bijvoorbeeld een pen vallen. En dan is ’t van: ‘Ja, typisch Cees. Je wordt oud, hè?  Ook dat geklets van Bjorn vindt ik maar niets. Ik kon niet eens even een kleine pauze nemen. En wat doet Bjorn nou helemaal? Ik heb hem nog nooit in de keuken zien staan, of zien vegen. En voorbereiding vanmorgen? Nul!

Mark & Gina
De boel escaleert pas echt tussen Mark en Gina. Nicole heeft de laptop nodig, maar die wil Gina nog even niet opgeven. Wat is jouw f*cking probleem?! roept Gina geïrriteerd. Mark schudt zijn hoofd, Gina, als je zo gaat doen… Maar Gina onderbreekt hem, rot maar gauw op voegt ze eraan toe… En dat slechte humeur slaat dan weer over op Nicole. Die wil immers alleen even haar boodschappenlijstje doen. …

Cees & Rowena
Dan wordt er geschreeuwd aan de andere kant van de loods, nog meer ruzie… Dit keer is het mis tussen Cees en Rowena. Gabriëlle heeft aan Cees gevraagd even iets voor haar te doen, als een vegende Rowena zich afvraagt waarom Cees zich met andermans taak bezighoudt. Cees vindt op zijn beurt de toon van Rowena weer iets te fel en dan loopt het mis. Rowena schreeuwt dat Cees voor niets drama aan het schoppen is, terwijl Cees vindt dat Rowena van een mug een olifant maakt. Dan doe je toch lekker zo? roept Cees, als Rowena met felle stem jij elke keer met je rare gedoe. Het is genoeg met ‘ja en amen.

Bjorn & Wim
Is het dan weer rustig in de loods? Nee. Wim en Bjorn hebben een behoorlijk akkefietje. Bjorn zou geen tijd voor Wim hebben gemaakt, terwijl Bjorn het er niet vindt kunnen dat Wim tijdens het werk drinkt. Het schreeuwen blijft uit, maar de spanning is voelbaar. De toon van de mannen is vijandig en hoewel ze uit elkaar gaan met de woorden dan er niets aan de hand is, kijken ze beiden met een venijnige blik. Kortom de sfeer in de loods was weer heel gezellig te noemen… Hopelijk is dat morgen anders!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 14:54

  Ja, het gaat “lekker” daar in de loods. Tjonge, tjonge, wat een kinderachtig gedoe. Niemand kan blijkbaar nog maar iets van een ander verdragen.

 2. Toet at 08:33

  Stoppen deze onzin wat een slechte personen zitten hier.Stoppen of opnieuw beginnen met allemaal andere mensen.Hier wordt je onpasselijk van.

 3. gea at 23:57

  Ik heb vanmiddag een paar filmpjes bekeken, ook van de markt en als ik Cees dan zie lopen met zijn verschote spijkerpak, lijkt het net een homo. En dan klagen dat hij geen pauze had , en dat iedereen eenhandtekening van hem wilde waardoor hij er bijna niet door kon allemaal flauwekul. Hij ging naar de wc spoelde zijn handen af en stond een tijdje voor de spiegel om zijn haar te fatsoeneren. Ook zij hij dat er mensen waren die alleen van hem een rondleiding wilde, zeker om de sappige roddels te horen.

 4. anneke at 23:51

  Bjorn is kwaad op Cees (zal eens niet zo zijn ) omdat hij trek had klaagt hij tegen Wim , Het lijkt Cees en Ivan wel die klagen en dat krijgt Bas dan te horen Bjorn je bent geen haar beter dan Cees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *