Boer John in een documentaire te zien

Boer John in een documentaire te zien

Even iets anders dan Utopia… Binnenkort zal Boer John een bekend gezicht voor de Utopianen te zien zijn in een eigen documentaire. De boer is overigens niet veel meer te zien in Utopia omdat hij naar eigen zeggen druk is met zijn grote bedrijf. Maar ondanks dat heeft John toch wat met Utopia te maken dus delen we dit nieuwtje ook aan je. Wanneer de documentaire Geboren Boeren precies uitgezonden wordt is nog niet duidelijk. Dit laat Boer John ook via zijn Facebook pagina weten. Wat we wel hebben is een trailer zodat je alvast een leuke indruk krijgt. Mocht duidelijk worden wanneer deze documentaire uitgezonden wordt laten we dat zeker weten! Gaan jullie kijken?

Beschrijving van de aflevering door de programma makers Keydocs:
“De moderne veehouder John manoeuvreert met de hele familie Klaver op eigenzinnige wijze tussen traditie en vernieuwing op het platteland.
Al generaties lang runt de familie van John Klaver een melkveehouderij in Noord Holland. Het familiebedrijf wortelt diep in de Hollandse boerentraditie; eigengereid en wars van regelgeving. ‘Wij doppen onze eigen boontjes!’ Maar boer John komt voor een dilemma te staan: om zelfstandig te blijven, moet de familie aan een woud van die verafschuwde regels voldoen.”

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *