Mark twijfelt om tijdens Utopia 2016 te blijven

Mark twijfelt om tijdens Utopia 2016 te blijven

Nu Utopia in 2016 doorgaat is de grote vraag wie van de huidige bewoners allemaal zal blijven. Gina en Mark hebben een gesprekje gehad op de vide waarin wellicht duidelijk wordt dat Mark mogelijk gaat vertrekken.

Gina zegt tegen Mark dat hij positief moet insteken, we hebben het grootste gedeelte van dit jaar samen kunnen doorbrengen en maar een klein deel niet. Deze woorden lijken Mark weinig te doen, hij vertelt dat hij nog twijfelt.  Een heel dun stemmetje zegt hij, nee, nee, ik ga echt niet ten koste van ons blijven zegt Mark tegen Gina. En dat we lang van elkaar hebben kunnen genieten is een geschenk aldus Gina. Mark zucht en is even stil.  En vertelt terwijl hij Gina niet aankijkt, dat hij de laatste tijd aan het malen is. Ik zit er wel heel lang in, maar ik zit nu wel weer lekker in mijn vel. Het sporten gaat weer lekker, ik ben weer aan het klussen… Kortom het gaat de komende tijd een spannende tijd worden. Zal Mark Utopia 2016 achter zich laten? Of blijft hij toch nog een jaartje langer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joze at 22:59

  Ik denk dat ze er allemaal in blijven, behalve die ene die straks weg gestemd natuurlijk.
  Ze schijnen het allemaal wel goed te vinden om zolang vakantie te houden en
  in luxe te leven, zonder echt iets te doen. Ze hoeven ook niemand uit de “buitenwereld”
  te missen, want de meesten zitten vaak op internet.
  Die enkeling die wel weg wil, hebben het erover dat ze tot een bepaalde datum moeten
  blijven, Contract?

 2. Leilei at 09:50

  Ik denk dat dit weer een aktie is om utoipaan van het jaar te worden nu zeggen het niet te weten en zo stemmen binnen te slepen en dan zeggen ik blijf.. Ik vind Mark nig steeds top maar hou niet van zijn spel op dit moment. Een beetje sniekie komt hij over en daar hou ik gewoon niet aan.

 3. Leilei at 23:45

  Klinkt als een nieuwe aktie om de verkiezing te winnen. Even goed laten zien dat hij twijfelt dan gunnen mensen hem het hij utopiaan van het jaar wordt en dan besluit hij toch te blijven of zo. Dat is het gevoel wat ik er bij heb ik vertrouw hem niet hij is zo glad als een aal als het om winnen gaat.

 4. Tineke at 14:29

  Inderdaad Marja, hij is haar geldschieter.
  Als Mark blijft is het goed dat de administratie met anderen wordt gedaan.
  Hij moet gewoon gaan, hij hoopt natuurlijk Utopiaan van het jaar te worden,hij doet er tenminste alles voor en het zou me niets verbazen als er dan opeens veel meer geld is voor de winnaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *