Keert de groep zich tegen Cees?

Keert de groep zich tegen Cees?

Cees is inmiddels alweer een tijdje wakker, dag 668 is alweer aangebroken. En ook vandaag klaagt Cees weer, maar deze keer over de groep. Hij voelt namelijk dat de groep zich tegen hem keert.

We schreven er al eerder over, gisteren had Cees al onenigheid over de financiën en daarna had hij ruzie over de schoonmaaktaken en werd uiteindelijk aangesproken door Bjorn. Cees besluit met Bas het gesprek aan te gaan in het kantoor. Ik voel me gewoon niet serieus genomen vertelt hij aan zijn mede bewoner. Alle initiatieven die ik neem worden afgestraft voegt hij eraan toe. Als ik bijvoorbeeld naar de boodschappen wijs wordt er gelijk gevraagd waar ik me mee bemoei. Ook wilde ik samen met Rob de financiën gaan beheren maar Rob zei dat hij niet met mij wilde samenwerken gaat hij verder. Wat kan ik dan nog doen? Volgens Bas is het duidelijk, als Rob niet wil samenwerken, moet Cees het maar alleen doen, toch? Cees reageert niet op dit idee. Ik stoot overal mijn kop moppert hij. Ik ben goed genoeg voor poetsen, maar voor de rest… Ik heb zo langzamerhand een beetje idee dat ze me zien als Lulletje Rozenwater. Nee hoor antwoordt Bas, ze weten gewoon allemaal dat jij het beter weet. Ook Mark komt in het kantoor en luistert naar het gesprek tussen de twee. Mark stelt voor dat Cees voorlopig even niets meer doet. Een soort vakantie, legt hij uit. Laat het gewoon een keer gaan, Cees benadrukt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Druif at 14:47

  Gewoon doen wat mark zegt , de laatste weken helemaal niks meer doen daar ! En als je er dan uitgestemt word , lekker toch heb je in ieder geval nog wat genoten van de dingen en de frisse lucht daar . Laat het lekker los

 2. anneke at 13:06

  Het lijkt mij het beste voor Cees als hij een groep gesprek aan vraagt waarom iedereen zo tegen hem is als hij zegt je doe je taak niet komt er een stront emmer over hem heen ,toen hij mensen aan sprak over hun taak ,maar van de week zei Nicole er wat van en dan kon wel iedereen zijn taak doen .
  Het is misschien hoe je het vraagt .

 3. Mjo at 13:03

  Wat Bas zegt, “ze weten gewoon allemaal dat jij (Cees) het beter weet” .

  Haha beste Bas, dat is nou juist het grootste irritatiepunt bij veel Utopia bewoners.

 4. gea at 12:32

  De enige waar Cees zijn ei nog bij kwijt kan is Bas, alle anderen hebben maling aan hem. Over een paar weken kan Cees met vakantie, als hij eruit gestemd wordt in december en anders zou ik als ik hem was 31 december naar huis gaan, hij doet toch verder niks en niemand wil met hem samenwerken dus…….

 5. Ann at 11:40

  Natuurlijk stelt bas voor dat cees de boekhouding alleen moet doen, dan kan bas meer geld wegsluizen via cees, want is zijn beste vriend.. En ja cees, je ben lulletje rozenwater.. Iedereen stemmen en lekker naar huis cees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *