Breaking! Stem bevestigd Utopia 2016!

Breaking! Stem bevestigd Utopia 2016!

Na het centraal klonk er de stem, de stem die we wel eens vaker horen van de zenderchecks en accu wissels. Echter was er dit keer een andere mededeling, de bewoners moesten binnen 5 minuten bij elkaar zitten in de woonkamer voor een belangrijke mededeling. Als iedereen zit begint de stem te vertellen:

“Beste inwoners van Utopia, 

Jullie hebben er al veel over gespeculeerd, gesproken en gefantaseerd. Gaat Utopia nou wel of niet door volgend jaar.. Maar jullie hoeven niet langer te wachten op dat verlossende antwoord. Utopia gaat door in 2016!

Aan het eind van dit jaar wordt ‘de Utopiaan van het Jaar 2015’ gekozen.

Dat gebeurt op precies dezelfde manier als vorig jaar. Door stemmen van de kijker, paspoorthouders en natuurlijk de stemmen die jullie elkaar geven.

De winnaar krijgt het bedrag dat op dat moment in de staatskas zit, na aftrek van alle kosten. 

 • De stemming is op 30 december 2015.

De Utopiaan van het Jaar wordt gekozen op basis van de volgende verdeling:

 1. 50% van de stemmen komen van de kijker d.m.v. een sms.
 2. 45% van de stemmen door de inwoners.
 3. 5% van de stemmen door de paspoorthouders.”

Er volgt gegil en geschreeuw, het is nu dus echt definitief! Gelukkig maar ook voor ons! We zijn er dus nog één jaar langer om je van het laatste Utopia nieuws te voorzien. Maar niet iedereen was even blij, Naomi barstte in tranen uit. Dit omdat ze verwacht had 31 december eruit te gaan. Maar iedereen mag natuurlijk nog beslissen, dus de grote vraag blijft wie blijf er tijdens Utopia 2016 en wie gaat er weg?

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. joze at 16:54

  50% t.v. kijkers via sms ( is dus veel mogelijkheid om te sjoemelen).
  45% bewoners.
  5% de streamers die echt weten wat daar gebeurt ( dus de utopiaan 2015
  is iemand die “regie” zelf kiest.

  GOED GEREGELD WEER!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *