Cees en Ivan discussiëren verder

Cees en Ivan discussiëren verder

Na de discussie over de rondleidingen waar verschillende bewoners zich ook in mengden gaan de twee vrolijk verder. Dit keer wel één op één.

Cees begint het gesprek, het was mijn idee was om de groepen kleiner te houden, waardoor je een extra rondleiding kan doen met zijn drieën. Ivan reageert geïrriteerd wil jij niet de markten gaan doen? Je mag van mij de markten gaan organiseren, want je weet het allemaal zo goed. Cees vindt het niet netjes wat Ivan zegt. Ik probeer mee te denken maar op deze manier werkt dat niet voegt hij eraan toe. Ik doe een voorstel, meedenkend. Kunnen we niet om en om? In plaats van vier rondleidingen, doen we er vijf of zes. Ivan ziet dat niet zitten, in welke wereld is dit meedenken vraagt hij zich af. Ivan heeft een ander plan, Cees mag zich in gaan zetten bij de entree. Dan hoeft hij niet de hele dag heen en weer te rennen. Jij bent dan de gastheer de bezoekers komen binnen en het eerste die ze zien ben jij en jij verwelkomt ze dan. Dat kan jij als de beste voegt hij eraan toe. Cees antwoordt dat hij mee denkt en als jullie denken dat dit het beste is prima… Probleem opgelost?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Zwetser at 04:23

  Ik mag die Cees ook niet krijg kriebels van hem, mijn nek haren gaan recht overeind staan bij hem. Wat ik dan nog het ergste vind is dat geflirt met die jonge meiden.
  Als het mijn vader/ opa was zou ik me doodschamen.
  Ik vind toch al dat de wat oudere die mee hebben gedaan geen visite kaartje zijn geweest.
  Maar ja “normale” mensen willen ook niet een jaar of langer elke werkdag met hun kop op de tv.juist oudere zouden een voorbeeld moeten zijn, De toko aansturen, bij een houden, een luisterend oor bieden, goede adviezen en levenslessen moeten geven. Een voorbeeldfunctie zijn. Wat er nu in Utopia zit is ook niet veel soeps, een stelletje nietsnutten, ik wil nog net niet zeggen uitkeringstrekkers. Ik heb er geen tijd voor om een jaar of langer in Utopia te zitten, of Endemol moet mijn salaris doorbetalen zodat ik daar vakantie kan gaan houden.
  En dan nog niet.. Je moet jezelf wel geweldig vinden om zoiets te doen, dat heet met een ander woord ook narcisme, maar ja dat woord kennen de utopismen niet.
  Utopia had een goed werkend bedrijf kunnen zijn, in Utopia 1.0 werd er nog gewerkt om geld binnen te halen. Kijk wat die hebben neergezet. Chris had zelfs een soort van moestuin aangelegd maar die hele tuin die ook aardig wat heeft gekost ligt er verlaten en verwaarloosd bij.
  Het enige wat ze nu kunnen is elkaar afzeiken, roddelen en weg pesten. Ik zou zeggen kies niet meer met je lul, maar met het klein beetje verstand wat jullie nog ergens hebben. Zowel voor de wegstemmers als nieuwkomers.
  Helaas dat het stemmen maar om de 2 maanden is ipv elke maand, dan doen ze teminste nog hun best. Nu is het 6 weken op hun luie donder zitten en dan 2 weken slijmen, kwijlen kontjes likken en zieltjes winnen. En in dat laatste is Cees heel goed.

 2. anna at 07:35

  mij benieuwen of deze reactie word geplaatst want ook hier is het niet eerlijk omdat ook al scheld je niet maar als je het over die 3 vrouwen gaat hebben je niet geplaatst word? En ja natuurlijk mag je een eigen mening hebben maar dat is juist niet zo de 3 dames praten elkaar na doen papagaaien ook afwachten als het er hier eerlijk aan toe gaat staat deze erop…

   • Yvon at 22:21

    Nee Anneke,wij praten elkaar niet na,wij hebben de zelfde mening…misschien is dat voor jou niet zo duidelijk.
    Ik geloof dat ik mag zeggen dat boerderijbert ook onze mening deelt….jij praat Toet na.
    Zo nu ben ik ook helemaal klaar met jou en deel ik de mening met nog een andere schrijfster!Lena je kan beter recht voor zijn raap zijn als achterbaks,het is natuurlijk voor de kijkers wel interessant en leuk als er zo’n zeurpiet inzit,het enige nadeel voor mij is,ik kan zijn neus gepeuter ,geroddel en zijn zelfverzekerd smoeltjes bijna niet meer zien

 3. Boerderijbert at 20:37

  Zet Cees bij de ingang en geef hem aan het einde van de dag een zetje en gauw de poort sluiten. Gaat niks aan verloren alleen Bas zal wel janken. Nog een keer de poort open en weg is Bas. Opgeruimd staat netjes.

 4. lena at 19:39

  Pfff wat een onzin allemaal. Inderdaad iedereen heeft zijn eigen voorkeur. De ene vindt het achterbakse zielige gedrag leuk en een ander heeft meer met recht voor zijn raap en een grote mond. Geef mij het laatste maar. Als je je niet te veel aantrekt van die grote mond is het best een leuke kerel. Maar je moet er wel tegen opgewassen zijn. Dat liever dan iemand die konstant loopt te zeuren roddelen en steuken. Eens heeft ivan het geprobeerd met cees maar uiteindelijk loopt de emmer over. Maar ik zou geen van beiden eruit willen hebben. Het programma moet een beetje leuk zijn om naar te kijken. En dan heb je verschillende soorten personaliteiten voor nodig. Gelukkig is niet iedereen hetzelfde, anders zou de wereld heel saai worden.

 5. Toet at 16:02

  Anneke dat heb je goed gezegd.Cees die zeurt is nog niet zo erg als Iwan een dictator van het eerste uur.Dat Ann zo te keer gaat op hem daar weet ik de rede van.Cees scheld nooit iemand uit is beleefd en behulpzaam.De tokkies die hem steeds moeten hebben moeten daar maar eens naar kijken.Iwan kijk naar zijn ogen als hij kwaad is .Dan weet je genoeg.

 6. MariaBora at 14:08

  als Ivan spreekt Cees, weet je dan nou nog niet dat je niet mag tegenspreken. Als Ivan het goedgekeurd heeft mag je het doen, anders is Utopia te klein, en Cees, jij mag je inzetten bij de intree, als er tenminste nog mensen komen, ik zou er voor geen €1000meer naar toe willen, die kop van Ivan alleen al.

  • anneke at 14:18

   Er zijn mensen die Cees wel mogen en niet mogen en er zijn mensen die Ivan wel of niet mogen maar door dat hij zo doet heb je kans dat de mensen weg blijven ,en wie krijgt dan de schuld laat me raden Cees want Ivan is zo lief (NOT)

 7. anneke at 14:04

  Wat weer een misselijk opmerking Cees bij de wc mag die man nog wel wat van jullie.
  Het is bij een paar schrijvers hier echt een haat op Cees weten jullie nu niet eens over andre bewoners praten
  Zoals ik al heel vaak heb gezegt ik kan er ook niet tegen hoe Cees doet maar er er wonen er nog meer
  Kat eens op Gina die ook geen moer doet ja de bewoners knippen en Mark bewerken met ik wil varkentjes maar hoorde dat ze die zelf moest verzorgen dus toch maar niet ,Die vrouw zit nu met de varkentjes die ze wilde en Mark kon het opknappen. En dan heb je er nog 13 waar je over kan schrijven

  • Yvon at 16:24

   Anneke ik heb al vaker gereageerd op jou reactie maar die zie je waarschijnlijk niet,jij hebt altijd wat op Mark aan te merken,kijk je reacties maar terug,je hebt nu op Gina en Ivan wat aan te merken,moet jij zelf weten, maar je bent wel een echte meeloper.
   Ik mag Cees niet,nu niet morgen niet ,nooit niet..dat is mijn mening en die mag ik delen daarvoor is deze site!!!!!

   • anneke at 16:45

    Ik ben geen mee loper ik denk er zo over en jij denkt net als ann . Ik mag Cees ook niet en zal hem ook nooit mogen , maar om hem zo de grond in te trappen vind ik niet nodig .
    Is Mark dan niet iemand die wel een mee loper is hij doet alles om Gina een plezier te doen ,het zelfde als met de varkens zij wil varkens Mark besteld varkens zij wil ze niet verzorgen dus mark belt af maar die vrouw waar ze vandaan kwamen zit wel met die varkens vind jij dat normaal .
    Mark heeft met le luifel ook wel eens geld achter gehouden zogenaamd goed voor de rest , ja an me hoela hij is er zelf beter van geworden , en dat is het zelfde als Bas nu kunnen ze niet meer samen werken nadat ze dat samen geregeld hadden om geld achter te houden .
    En nu kan ik wel schrijven wat ik denk ik denk zo jij denkt zo.
    Vindt je het gek dat ik soms niet op jullie 3 reageer jullie hebben eenmaal een zwak voor Ivan en Mark daar praten jullie niet kwaad over ik heb van 1 van jullie drie een hele gemene reactie gehad wat eigenlijk niet door mocht komen zo erg , dat was vorig jaar ook zo iemand kon mijn wel in 6 plankjes wensen ,is dat nu de bedoeling van deze site ik denk het niet .
    Er staat in rode letters houd het knap

  • Ann at 13:49

   Ha toet, denk niet dat dat lukt. Met zijn mooi afgetraind lichaam, ps cees past er makkelijk in, dus jij ben geniaal, daar had ik nog niet aan gedacht.. Dus cees erin en weg ermee

  • anneke at 14:12

   Toet we kunnen schrijven wat we willen de 3 dames keuren alles wat die schreeuwer doet goed .
   Heb het idee dat ze hem het liefste nog door de wc trekken
   Maar je weet Ivan mag alles hij is de Koning van UTOPIA en wat de koning zegt gebeurd, waarom kan Cees niets goed meer doen bij Ivan het is een hele tijdt goed gegaan maar nu de Utopiaan van het jaar er aan komt , Ivan hoeft niet bang voor hem te zijn Cees wordt geen Utopiaan en als hij zo door gaat hij ook niet

 8. Ann at 12:30

  Goed ivan, om te zeggen, de eerste die ze zien ben jij, en jij verwelkom ze, dat past mooi in cees zijn straatje.. Haha maar daar komt een file testaan, want cees kennende wil hij iedereen te woord staan, En zijn handtekening geven, plus even uitleg geven hoe hij over bepaalde mensen.. Waarom zetten ze hem niet nij de toiletten om ze schoon te houden, schoteltje erbij, verdient hij nog geld ook!!

  • Yvon at 16:13

   Goed idee Ann toillet juffrouw ,lekker roddelen echt iets voor opa Cees…geef hem een paar handdoeken en hij is het mannetje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *