Rowena zit totaal niet lekker in haar vel

Rowena zit totaal niet lekker in haar vel

Rowena zit vandaag niet lekker in haar vel, zo heeft ze heimwee waar ze flink last van heeft maar ook van andere bewoners. En dat komt met name door bepaalde uitspraken…

Want zoals we eerder al omschreven kunnen Bjorn en Rowena het erg goed met elkaar vinden. Ook andere bewoners is dat opgevallen en Gabriëlle gaf daar ook duidelijk haar mening over. Gabriëlle heeft gemerkt dat Rowena nu een beetje down is en besluit het gesprek dan ook aan te gaan. Ik vind het bekrompen zegt Rowena tegen Gabriëlle. Ik vind  het lastig om te merken dat de andere bewoners achter mijn rug om praten over mijn vriendschap met Bjorn. Vind je dat echt bekrompen? Kwam het onverwacht? vraagt de Gabriëlle. Rowena heeft geen trek in dit gesprek: Weet je gaat ze verder, ik wil er niet eens over praten. Anders wordt het zo’n ding. Maar Gabriëlle blijft volhouden, trek je het wel allemaal? Rowena knikt en zegt dat ze veel kan hebben. Maar niet als het om mijn hart gaat en als mensen gaan praten dan heb ik het niet meer onder controle. Gabriëlle merkt op dat ze sterk is, laat de rest maar kletsen. Rowena antwoordt dat ze het niet langer meer onder controle heeft. Ik weet dat we sterk zijn, maar toch gaat het me aan het hart. Maar aan de andere kant denk ik als ik hem volgende week spreek tijdens mijn bezoek, dan zal hij zeggen maak je toch niet zo druk. En er verschijnt een klein lachje. Volgens Gabriëlle komt het allemaal wel goed. Natuurlijk antwoordt Rowena, het komt ook goed maar aan de andere kant… wat is het me waard?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Druif at 00:25

  Haha gina haar moeder zei dat gina niet meer dronk en de alleen gina en mark alles deden qwa werk in Utopia .
  Ik weet niet welke fles zei dagelijks koud maakt , maar er zit vast geen geur aan . Net al toentertijd Merksem zijn eerste scharrel . Die luste er ook wel pap van . Ps die moeder kijkt net zo sjagrijnig al s gina wanneer ze een kater heeft .
  De opmerking van een hand kan je afwassen maar een karakter niet is wel een hele goeie.

 2. gea at 21:11

  Er was zeker niks te melden over het bezoek van Gina, ik heb anders wel een filmpje gezien waarin Gina’s moeder weigert om Cees een hand te geven omdat ze wilde weten of hij zijn handen had gewassen, Cees bevestigde dit en kreeg alsnog een hand. Daarna ging Cees natuurlijk meteen naar Bas om zijn beklag te doen, die zij dat hij zich er niks van aan moest trekken.

  • anneke at 22:25

   Heb je misschien ook nog gezien of ze Mark een hand gaf ,ze mag hem toch niet als je de brieven moest geloven en het geschreeuw van haar moeder toen ze de brief over het hek gooide en een blaadje achter bleef waarop stond dat ze niet met Mark moest gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *