Dansen en live in de loods van Bjorn en Rowena

Dansen en live in de loods van Bjorn en Rowena

De danslerares is weer in Utopia, dit om Bas en Ivan dansles te geven. De twee gaan namelijk een dans battle houden en daar moet voor getraind worden. Blijkbaar was deze battle nog niet voor iedereen duidelijk want als Rowena hoort dat Bas dit wil gaan doen met Ivan maar er geen evenement van wil maken is ze teleurgesteld. Ook Bjorn lijkt teleurgesteld hij zou ook wel dansles willen. Volgens mij wil iedereen wel dansen merkt Rowena op.

Wat later gaan Rowena en Bjorn zitten voor hun eigen live in de loods concert. En over Live in de loods gesproken, vanavond komt Xander de Buisonjé optreden. Bjorn Rowena en Mark bespreken de plannen door. Zo wil Mark weten wat de kosten van een eigen live in de loods concert zijn. Volgens Bjorn is dat rond de vijftienhonderd euro, en dat is dan inclusief zangles. Met alles erop en eraan merkt Bjorn op. Mark lijkt het kosten plaatje geen probleem te vinden. En de twee merken op dat ze niet als enige gaan optreden, ze zullen anderhalf uur optreden en dan wisselen met twee dames die ook gaan zingen. En Benjamin en Gabriëlle schrijven de nummers die Rowena en Bjorn gaan zingen, met natuurlijk wat hitjes en covers. Het concert blijkt er dan toch te komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *