Rowena twijfelt of haar familie wel trots is

Rowena twijfelt of haar familie wel trots is

We gaan nog even terug naar vanmorgen, en aangezien we wat nog in hebben te halen houden we het kort maar krachtig. In onderstaand filmpje kun je dan ook het gehele gesprek terug kijken.

Tijdens een kopje koffie zaten Armanda en Rowena te kletsen in de keuken. Het gesprek gaat over het bezoek wat Rowena laatst gehad heeft. Het ging over Barry, toen ze hem weer zag werd ze emotioneel en daar stond hij van te kijken. Ze had het idee dat haar vriend dit niet helemaal goed aanvoelde. En hetzelfde gevoel had ze bij de rest van haar bezoek. Dat is een beetje aan haar gaan knagen ik vraag me af of ze wel trots op mij zijn… Volgens Armanda is haar familie wel trots, een bezoek aan Utopia kan ook overweldigend zijn voegt ze eraan toe. Rowena is bang dat ze niet alles heeft kunnen zeggen wat ze wil tegen haar familie. Volgens Armanda moet ze haar gevoelens gewoon op papier zetten en opsturen. Dan kan ze alles nog even verhelderen. Rowena gaat daar zeker aan werken en vertelt dat ze ook bang is dat haar vriendschap met Bjorn verkeerd overkomt.Daar kreeg ik een heel naar gevoel van in mijn buik vertelt ze verder. Als het zo gaat hoef ik hier niet te zijn zegt Rowena twijfelend. Mijn liefde is veel waard maar ik ben er weer om de opmerking over naar huis gaan weg te wuiven. Wel ben ik blij dat ik even met je kon praten benadrukt Rowena tegen haar mede bewoner. De twee knuffelen elkaar aan het einde van gesprek. Eind goed al goed?

Ook Bas had het vandaag even moeilijk, hij had een moeilijk moment terwijl hij met de eendjes bezig was. Ik vind het zo kut, dan mis je gewoon Karel erbij zegt de dierenliefhebber tegen Stefanie. Ja antwoordt Stefanie, je mist nummer vijf gewoon…


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. MariaBora at 14:46

    Waarom zou de familie van Rowena trots op haar moeten zijn, heeft ze iets onmogelijks gedaan of is ze onderscheiden, nee, ze zit gewoon in Utopia, of je daar nou zo trots op moet zijn, ik weet het niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *