Post voor Benjamin en Bjorn

Post voor Benjamin en Bjorn

De ochtend van dag 665 is alweer bijna om, dat begon natuurlijk traditiegetrouw met de verzorging van de koeien waar we ook een filmpje van hebben. Niet veel later is er post voor twee bewoners, dit keer zijn Benjamin en Bjorn de gelukkigen!

Benjamin krijgt niet alleen maar goed nieuws. Zijn moeder heeft een tijdje in het ziekenhuis gelegen, maar is inmiddels veilig thuis. Het gaat goed met haar. De rest van zijn post doet hem goed. Met een glimlach om zijn mond leest hij de brieven. Ook Rowena komt even kijken en merkt op dat het gezicht van Benjamin boekdelen spreekt. Benjamin lacht terug en deelt een goede grap die in zijn post vermeld stond, wie niet horen wil, moet gaan kickboksen.

Bjorn neemt natuurlijk ook zijn post door. En daar staat een waarschuwing van zijn familie in, het gaat over zijn gedrag omtrent vrouwen. Hij zou zo maar eens verkeerd begrepen kunnen worden. Zijn moeder heeft namelijk ook wel gezien hoe close hij is met Rowena. Bjorn reageert dat hij het vindt dat het gewoon kan. Maar geeft toe dat hij hetzelfde probleem had met Laura, Gina, Gabriëlle en Gaby. Ik kan het gewoon goed vinden met de dames concludeert hij. Verder wordt Bjorn erg gemist door het thuisfront. Ook Wim zit erbij en leest wat voor, ik mis jouw overdreven enthousiasme waar ik me soms ook zo aan kon ergeren. Bjorn wordt emotioneel als hij verder leest, ik heb een traantje gelaten omdat iemand hele lieve woorden zei voegt hij eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *