Giorgio Verweij plein is weer terug

Giorgio Verweij plein is weer terug

Mark heeft een tijdje terug een grap uitgehaald. Hij heeft het Giorgio Verweij naambord van de rotonde gehaald en vervangen door een Mark-t plein bord. En daar was niet iedereen zo blij mee. Het bord van de Utopiaan van het jaar 2014 haal je immers niet zomaar weg voor een grap… Vandaag is het bord wat er echt hoort weer terug gezet door Ivan en Naomi. Het oude bord haalde de twee weg en schroefde het originele bord weer terug. Tijdens dit karweitje merkte Ivan op dat Mark mocht willen om de eer te dragen om zijn naam hier te hangen. Inderdaad antwoordt Naomi, rotzak voegt ze er nog even aan toe. En wat gebeurd er met het Mark-t plein bord? De twee besluiten het naambord te verbranden! Als meerdere bewoners erachter komen wat er precies gebeurd besluiten ze bij het vuurtje aan te sluiten. Eind goed al goed…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 17:01

  Ivan heeft gelijk. En heeft het ook netjes gezegd. Weg ermee oude terug. Eind goed al goed. Mark moet zijn eigen iedeeen maar verzinnen. Of het bord op een andere plaats. Als hij zo graag een bord wil hebben.

 2. Klaverboer at 03:13

  Ik vind het respectloos hoe Ivan dit kan doen! Hij is toch van de normen en waarden? Bullshit hij denkt alleen maar aan zich zelf en kan een goede grap niet waarderen. Van Slomie kun je niets anders verwachten, die is zo naïef. Gio wacht echt niet op je hoor!

  • Leilei at 23:14

   Dan kunnen ze naar mijn mening beter een nieuw bord maken waar het woord markt echt op staat en niet MARK t . Want het was niet te doen om de markt te promoten maar om Mark te promoten. En de kerst markt is toch niet mark zijn markt 1keer was leuk maar ook genoeg naar mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *