Rowena en Bjorn over hun live in de loods concert

Rowena en Bjorn over hun live in de loods concert

Bjorn en Rowena hebben het idee om een eigen Live in de loods te organiseren. Een evenement waar zij hun zangkwaliteiten te gehoren zullen brengen. In een centraal hebben de twee het idee voorgelegd en de andere bewoners waren wel enthousiast. Daarom hebben de twee bij elkaar gezeten om het er eens over te hebben.

In de horecakeuken gaan de twee zitten, daar vertelt Rowena dat ze al een tijdje in gedachten heeft om met Bjorn een eigen Live In De Loods te organiseren. Bjorn wuift het eerst een beetje weg, wellicht is het bescheidenheid. Maar al snel worden de plannen voorgelegd. Rowena is erg enthousiast, maar Bjorn houdt zich toch een beetje in. Jij bent door de wol geverfd, ik heb alleen nog maar een introductielesje zangles gehad voegt hij eraan toe. Ik kan mezelf echt niet vergelijken met jou zegt Bjorn wat onzeker. Jij kan dat prima joh antwoordt Rowena die vindt dat Bjorn zich maar aanstelt. Al snel worden er wat mogelijke liedjes doorgenomen die ze voor kunnen dragen. Maar Rowena kent weinig liedjes, Oceaan ken je toch wel? vraagt Bjorn. Van Racoon! En hij laat wat zinnetjes horen, maar krijgt alsnog nul op het rekest. Maar ik ken dan weer heel veel R&B-liedjes die jij helemaal niet kent aldus Rowena. Zullen de twee hun plan voortzetten of zullen ze er niet uit komen? We zijn benieuwd en houden het uiteraard in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 00:04

  Hoe wil of kan hij nu een liedje van Racoon gaan zingen dat is dan echt v*****ten van een mooi liedje e dat rappen van haar is ook niks
  Ivan zei vorige keer er moeten zoveel kaarten verkocht worden.
  Ze moeten eens kijken als ze geld willen verdienen wat vorig jaar wel goed liep , het is wel na doen maar ze kunnen toch zelf niks verzinnen kijk maar naar de kickboks gala hebben ze ook gedaan vorig jaar

 2. Bardy247 at 23:06

  Ze leren het echt nooit. De eerste stap die ze moeten nemen alvorens ze iets dergelijks groot gaan organiseren is: Is er wel behoefte aan dit evenement. Oftewel zitten zit de markt/doelgroep hier wel op te wachten. De aapjes doen nu alleen maar wat ze zelf leuk vinden, maar de bezoekers willen het niet zien en er pinda’s voor geven.
  Waar we ook verrekte weinig van horen is het onderzoek dat gedaan is door Ivan. Er is daar tot op heden geen rapport van uitgebracht. Ze gaan op de oude weg door en zijn niet vernieuwend waardoor de slijtage nu wel heel erg zichtbaar wordt.

 3. gea at 22:13

  Ik vind Bjorn helemaal niet goed zingen en dat rappen van Rowena daar ben ik ook niet weg van, ze hadden beter Roelie erin kunnen houden ipv Armanda want die kan wel zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *