De expositie van Armanda

De expositie van Armanda

Terwijl de bewoners zich voornamelijk druk maken om het nakende Kickboksgala, is Armanda in alle vroegte druk in de weer met de levering van de expositiefoto’s van Het Vergeten Dier. Ze instrueert de uitladers waar de enorme gevaarten – grote, zware betonblokken waar metershoge foto’s in staan – moeten worden geplaatst.

Met de plaatsing van de tentoonstelling laat Armanda zich van haar meest organisatorische kant zien. Binnen no-time wist de visumhouder dit te regelen. Saillant detail: de beeltenissen worden pal naast snackpaleis Le Luifel geplaatst. Maakt ht indruk bij de brwoners.

Bjorn en Wim kijken het aan, achter de grote ramen van de loods, terwijl ze hun ontbijtje nuttigen. Het wordt wel vrij in het zicht geplaatst vindt Bjorn. En Wim, grappend, als hij ziet dat er een foto van kippen wordt geplaatst, Ik heb opeens zin in kipnuggets.Toch is Bjorn wel onder de indruk van het werk van Armanda: Er zitten ook mensen tussen die doen drie maanden helemaal niks. En dit heeft ze in een paar dagen geregeld.

De bewoners zijn onder de indruk van de borden met de vergeten dieren. Rowena kan er niet naar kijken en is blij dat ze zichzelf dwingt om vegetariër te worden. En ook Renske wordt het teveel. De tranen vloeien over haar wangen als ze de foto’s bekijkt. Ivan zegt wat zijn we eigenlijk monsters.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. gea at 13:59

    En dan die borden zo pontificaal bij de luifel neerzetten, en volgende week is er weer markt en dan staan die dingen weer in de weg. Ik vind het ook verdacht dat ze dit zo ineens geregeld heeft terwijl ze zelf zegt ik weet niet of utopia wel wat voor mij is.

  2. Ann at 13:12

    En eigenlijk lijkt dit allemaal al geregeld voor zij er in kwam, vooropgesteld plan.. Op paar dagen dit regelen.. Wat is haar utopia, volgens mij om een haar levensdoel neertezetten en meer niet.. Dan nog, ze weet niet of utopia wat voor haar is.. Raar

  3. Ann at 13:07

    Ik ben een ontzettende dierenvriend.. Heb zelf ook hond, kat.. Maar moeten wij hier mee geconfronteerd worden.. Ieder voor zich, maar nu lijkt het mensen iets opleggen.. Sorry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *