Een lockdown van één maand in Utopia?!

Een lockdown van één maand in Utopia?!

Gabriëlle, Benjamin, Rob en Naomi gingen in gesprek over het organiseren van een lockdown. Of te wel een bepaalde tijd geen gebruik van telefoon, internet of bezoek. Deze bepaalde tijd zou in dit geval één maand zijn…

Gabriëlle is benieuwd wanneer Rob en Benjamin de lockdown willen organiseren. Benjamin antwoordt in januari. Ik wil het morgen in het centraal voorstellen. Rob benadrukt, geen bezoekers en geen evenementen. Gabriëlle lijkt het in eerste instantie wel iets te vinden, heerlijk één maandje niks voegt ze eraan toe. Naomi die er ook van hoort is dan weer minder enthousiast. De vorige keer heeft het ook niets opgeleverd merkt ze op. Als het de vorige keer een drastische verandering had meegebracht, dan had ik ja gezegd. Voor een wel gezellig doe ik het niet voegt ze eraan toe. Ik denk dat het echt leuk is en goed voor Utopia aldus Benjamin. Ik twijfel daar niet aan, tijdens een maandje lockdown ben je op elkaar aangewezen en heb je de tijd om na te denken over nieuwe projecten. Rob is het helemaal met hem eens. Ik denk dat er meer mensen aan het terrein gaan werken, nieuwe dingetjes gaan bedenken en creatiever worden voegt hij eraan toe.Plus is het terrein een visitekaartje en een lockdown kan ook positief uitpakken. De discussie gaat even door en Nicole heeft er ook haar mening over. Iedereen ging naar buiten en alsnog deden mensen hun eigen ding… Zal er ooit nog een lockdown komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 11:57

    Ik vind dat Naomi wel een punt heeft met wat ze zegt over het nut van een lockdown. Alleen voor de gezelligheid?? Eerdere keren heeft dat ook niets opgeleverd. Na de lockdown ging men gewoon weer over tot de orde van de dag, er niets van geleerd dus.

    Bovendien als men 1 maand een lockdown wilt houden zijn er toch ook geen bezoekers en geen evenementen, dus 1 maand ook geen inkomsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *