Rowena wil meditatie workshop

Rowena wil meditatie workshop

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia land. Er is vannacht niet extreem veel spectaculairs gebeurd dus we zullen ons richten op Utopia nieuws van dag 667. Als Rowena uit bed stapt, weet ze ineens wat ze wil in haar Utopia. Ze wil iemand laten komen voor een workshop mediteren. Armanda en Rowena genieten van een bakje koffie en Rowena vertelt over haar plannen. Armanda is enthousiast en beginnen erover te praten. Zo zijn ze beide bekend met yoga maar meditatie gaat dan toch weer net wat verder. En Armanda vertelt dat ze zichzelf al wel af en toe een halt toeroept als het te druk is in haar hoofd. Dan probeert ze haar ademhaling te kalmeren en probeert ze weer tot rust te komen. De twee zijn enthousiast, maar realiseren dat lang niet iedere Utopiaan op zo’n sessie zit te wachten. Juist daarom denken beiden dat ze nog veel dingen samen gaan doen. Ze lijken elkaar echt te hebben gevonden, zullen de twee meer gaan samenwerken? En komt er een meditatie workshop? Nicoline kwam er ooit ook al eens mee, zitten andere bewoners er wel op te wachten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. joze at 23:15

  Straks bestaat utopia alleen nog maar uit reclame maken en workshops.
  Alle actuele problemen komen ook langs, door de nieuwe bewoners die
  een of andere ziekte hebben of zoals toen Gaby en nu Armanda, met waar
  zij sterk in geloven.
  Of door middel van gasten die erover praten.
  Het echte utopia, aan een nieuwe samenleving werken, o.a. door ECHT te werken
  blijft niets van over.
  Jammer, want dat was juist leuk om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *