Gaat Gina Bas voor het blok zetten?

Gaat Gina Bas voor het blok zetten?

Veganisme is vanavond een hot item in Utopia. Zo heeft Mark uit protest tegen het veganistische eten een biefstuk besteld. Echter heeft Nicole een plan om hem terug te pakken. Bas neemt Armanda apart terwijl ze staat te koken met Cees. Zachtjes fluistert hij zijn snode plan in haar oor. Hij vertelt dat Nicole heeft bedacht om, terwijl de bewoners biefstuk aan het eten zijn, met Stuk voor het raam te gaan staan. Armanda is enthousiast. Bas wil de actie niet zelf uitvoeren. Hij voelt zichzelf nog niet in de positie om dit statement te maken. Dus aan Armanda de taak… Wordt vervolgd?

Wat later heeft Gina een dilemma, ze heeft namelijk iets opgevangen over een mede bewoner. Vind je dat ik iemand voor het blok moet zetten tijdens het centraal om een punt te maken? Of dat ik naar diegene toe moet gaan? vraagt ze aan Mark. Mark is duidelijk, hij vindt het centraal niet de plek om dit soort dingen uit te vechten. Maar Gina wil het toch doen. Ze denkt dat het namelijk geen effect heeft als ze iemand één op één benaderd. Aan Mark biecht ze op welk geheim ze heeft gehoord. Toen zij zich boven stond hoorde ze Bas tegen de gasten zeggen dat hij bij de volgende markt zijn fooi zelf wil gaan houden. Zal ik het gewoon doen? Het in de groep gooien?”, vraagt ze nog een keer. Maar Mark lijkt niet helemaal overtuigd. Wat als hij nee zegt? merkt Mark op. De waarheid komt volgens hem vanzelf wel aan het licht. Maar wat zal Gina gaan doen? Wat vindt jij, het in de groep gooien of  face to face praten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Rina at 12:44

  Ik zou eerst face to face naar Bas gaan en zeggen wat ik heb gehoord. Als hij er niks mee doet zou ik het in de groep gooien.
  Dat stiekeme gedoe maakt het er niet leuker op.

 2. Toet at 11:54

  Hoor ik het goed Gina doet haar mond open.Wil ze een statement maken.Ik hoor kerstbellen nou als ik die hoor is het niet goed.Lieve kind ga naar huis en neem mark mee.

 3. anneke at 22:48

  Heb het idee dat het niet mag omdat er misschien uit komt dat hij misschien zelf ook geld achter houd heeft hij wel eens meer gedaan .
  En iedereen denkt en zanger te kunnen worden en foto model.
  Als ik hun was zal ik een halletje maken bij de nieuwe deur want elke keer als de deur open gaat en vooral nu het kouder gaat worden komt er in 1 keer veel kou naar binnen , ik zie ze tenminste met een winterjas aan binnen lopen het is weer tijd voor de kachel

 4. gea at 21:23

  Ik denk dat het weinig nut heeft om Bas face to face te benaderen hij heeft altijd wel een smoes om zich eruit te lullen en als je het centraal doet lacht hij er alleen maar om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *