Was er gisteren nou een anti vegan actie?

Was er gisteren nou een anti vegan actie?

Bas, Cees en Armanda zetten gisterenavond de discussie voort in de groene slaapkamer. Waren de kilo’s biefstukken besteld door Mark nou een anti vegan actie?

De toespraak van Bas werd door een aantal bewoners niet goed ontvangen. Ze reageerden fel op de boodschap van Bas en dat doet hem pijn. Morgen of overmorgen zijn ze het weer vergeten. Laat maar gaan adviseert Cees.

Het is meer bedoeld tegen mij, hoor aldus Armanda. Gewoon een anti-vegan actie. Cees vult haar aan, Stefanie komt net binnen en zei ik ben het gezeik van het eten helemaal zat. Ik hoor niet anders. Armanda zegt dat ze zich er niets van aantrekt het is gewoon een gevoelige discussie. Cees benadrukt dat Armanda het veganisme niet opdringt aan de bewoners. Hij vergelijkt de situatie met de politiek. Daar zijnook politieke partijen die lijnrecht tegenover elkaar staan. Mij heb je ook nog niet om gaat de oudste bewoner verder. Ik ga er wel anders mee om, maar dat heb ik altijd al gedaan. Ik hoef geen homp vlees. Een dag overslaan vind ik geen probleem en een keer meedoen vind ik ook geen punt. Ik hoef niet elke dag zo’n homp. Overdaad schaadt voegt hij eraan toe. Bas antwoordt dat het echt belachelijk is. Het waren echt grote stukken vlees. Ja, voor € 95,- vult Cees aan. Armanda denkt dat het beter is om er niet te veel aandacht aan te besteden. We moeten niet te veel reageren op dit soort dingen. En daar is Cees het mee eens, laat het nou maar gaan….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Rina at 12:38

  Waarom moet iedereen ineens meedoen, ieder zijn keus.
  Ze hebben er nooit aan gedacht en ineens hup allemaal meedoen.
  Nou ze hebben in ieder geval weer iets om ruzie over te maken .

  Respect voor Amanda die zo denkt en respect voor de anderen die anders denken.
  Keuze vrijheid noemen ze dat.

 2. MariaBora at 11:20

  Ze kiezen altijd de verkeerde omdat ze eigenlijk gewoon verder willen met hun eigen groepje, en waarom niet b.v. bij AH bestellen, daar krijg je vaak het 2e artikel gratis of goedkoper, een kipburger van goed leven kan ook, ze kunnen dan de hele week eten van €95 voor het vlees, soms een eitje kan ook wel, maar nee, sommige moeten zich zo nodig volproppen met hele stukken.

  • anneke at 11:46

   Wat denk je van dat Japans eten dat rouwe vis ik weet niet eens hoe je het schrijft dat is ook duur en wat denk je voor elke snack de le lufel open gooien koop een klein frituur.
   Ze willen het niet eens proberen

 3. anneke at 10:53

  Moet er nu echt voor zoveel geld vlees besteld worden
  Bijstand mensen zullen blij zijn als ze een keer vlees kunnen kopen en volgens mij alleen om te zeggen dat ze er tegen zijn om geen vlees te kopen en Cees mocht geen kaas of weet ik wat het was hebben.
  Als ze denken dat Armanda ze dit opdringt hadden ze haar niet moeten kiezen ,ik hoor Rob of Bjorn al zeggen hebben we weer de verkeerde gekozen ,jullie hebben niet de verkeerde gekozen maar jullie moeten ook eens in een ander verdiepen je hoef niet mee te doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *