Groot drama tussen Stefanie en Rob

Groot drama tussen Stefanie en Rob

Na een gezellige live in de loods met Xander de Buisonjé werd het wat minder gezellig in de loods. Er ontstond namelijk een heus drama tussen Stefanie en Rob…

Want Rob zoende gisteren met een meisje en dat was niet Stefanie! We zagen namelijk tijdens het concert dat Rob zijn armen om een vrouwelijke bezoekster heen sloeg. Niet veel later ontstond er een zoen die vrij lang duurde. Stefanie kon ervan mee genieten, ze kon alles zien door de nieuwe schuifpui van de loods. Ook Naomi heeft het gezien en zegt vol verbazing dat dit echt niet kan. Volgens Rob valt het allemaal wel mee, ze weet donders goed hoe ze ermee om moet gaan. Ik ben lief voor d’r, maar ik ben nog wel een vrij man voegt hij eraan toe. Naomi besluit het gesprek met Stefanie aan te gaan en haar te waarschuwen, laat het los adviseert ze. Dit is het niet waard. Stefanie vertelt dat ze niet weet wat ze hiermee aan moet. Ik ben niet verliefd op Rob, ik vind hem echt een lekker ding. En het is best naar als hij met een andere bezoekster kust. Ja antwoordt Naomi dan heb je dus gevoelens voor hem. Stefanie werd niet blij van die opmerking en besloot het gesprek te beindigen. Daarna ging ze met Ivan het gesprek aan.

Pas als de laatste gasten al lang verdwenen zijn en de meeste bewoners al op één oor liggen, gaan Stefanie en Rob in gesprek. Stefanie vertelt dat ze het vreemd vindt dat dat meisje eerst aangaf niet in Rob geïnteresseerd te zijn, maar nu wel met hem zoent. Dan herhaalt ze de nare opmerkingen die Nicole over de bezoekster heeft gemaakt en daar moet Rob niets van weten. Hij gaat naar bed, zegt hij terwijl hij met flinke stappen wegloopt. Stefanie loopt erachter aan, er is niets veranderd toch vraagt ze. Rob bevestigd dat, ik ben altijd duidelijk geweest. Maar dat andere er nu mee gaan bemoeien komt door Stefanie en de opmerkingen die ze erover maakt met Naomi. Volgens Stefanie moet Rob doen wat hij zelf wil. Rob benadrukt dat ze weet hoe hij erin staat. Ik weet dat ik naar jou duidelijk ben. Als jij maar weet hoe de vork in de steel zit. Ik geef om je, maar niet op de manier…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:53

    Wat ik niet begrijp die meiden die met die UTOPIANEN staan te zoenen willen ze nu bekend worden , zo van ik heb gezoend met Rob of met wie dan ook .
    Rob vindt Stefanie een leuke meid maar wil er niks mee , maar elke meisje of vrouw staat hij te bekken is niet leuk voor Stefanie ga ergens staan waar ze het niet kan zien.
    En Stefanie hou er mee op om achter hem aan te lopen ,neem hem zo als hij is een mede bewoner en vriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *