Het live in de loods concert met Xander de Buisonjé

Het live in de loods concert met Xander de Buisonjé

Gisterenavond kwam Xander de Buisonjé in Utopia om op te treden tijdens een Live in de Loods. Xander werd dan ook hartelijk ontvangen door de bewoners in de loods. Hij was ruim op tijd om alles nog eens door te nemen. Ook deelt Xander nog even mede dat hij samen met Bjorn een duet wil zingen! Bjorn vond dat toch een beetje erg spannend, en niet fijn dat hij er eerder van wist. De twee besloten nog even te repeteren. Niet veel later komen de gasten en het lijken er niet extreem veel te zijn. Bjorn neemt uiteindelijk het woord om de avond te openen. Hij proost met de gasten op Utopia 2016 en daarna kan de avond van start. Xander komt erbij en het duet wordt als eerste voorgedragen, het liedje “waarom”.  Xander maakt er een mooie show van, het gaat er gezellig aan toe maar uiteindelijk is het dan toch tijd om de avond af te sluiten. Gelukkig hebben we nog filmpjes zodat je het concert nog eens terug kunt kijken! Op naar nog meer Utopia nieuws!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *