Toekomstplannen voor Utopia 2016

Toekomstplannen voor Utopia 2016

Nu Utopia doorgaat in 2016, gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open… Er wordt van alles gespeculeerd zelfs een vlag en een volkslied komen ter sprake.

Benjamin voorziet talloze scenario’s. Eén ding is zeker, dit is het moment om de koers te bepalen voor volgend jaar. Een lockdown in januari lijkt hem een geweldige manier om het nieuwe jaar te beginnen. Dan ga je toch veel werk stoppen in het terrein zegt hij. Je kan met elkaar brainstormen over dingen die je echt graag wil doen. We moeten eigenlijk een beetje gaan shuffelen met de dromen.  Benjamin kan bijvoorbeeld modellen zoeken voor Naomi, terwijl Naomi een zangcoach regelt voor Bjorn. Op die manier denken de leden van de samenleving minder individueel. Het idee van de lockdown is dat mensen met elkaar in gesprek gaan en iedereen gaat beseffen wat voor mooie plek dit kan worden aldus Benjamin. Zou iedereen nog in de gaten hebben wat voor voordeel het is om hier te zitten vraagt hij zich af.

Bas wil de mogelijkheid aangrijpen om zijn strandtent Baas Beach uit te breiden. Hij wil de tent veel groter maken, met glas of transparant zeil. Daar komen dan plantjes en het zwembad in zodat de zon de boel lekker kan verwarmen. Op zich wil ik dat het alleen in de winter hier komt te staan en dat het in de zomer weer weggaat aldus Bas. En de financiering? Dat mogen bezoekers doen. Iedereen betaalt een beetje, waarna ze vijf keer naar Baas Beach mogen komen of zelfs afhuren voor een speciale gelegenheid.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. gea at 14:25

  Ik weet niet meer waar ik het nu precies heb gelezen maar er werd geopperd dat Cees dan burgemeester moest worden van utopia, met een ambtsketen zeker van geitekeutels om het zo minimalistisch te houden, is volgens mij echt utopiaans.

 2. joze at 17:39

  Het zou beter en leuker zijn als alles in en buiten de loods afgebroken zou
  worden. De meesten utopianen eruit en nieuwe erin.
  Helemaal opnieuw beginnen, zoals het “format” oorspronkelijk was.
  En geeeeeeen “regie”meer!
  Het is nu een gewone soap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *