Reacties van bewoners over Utopia 2016

Reacties van bewoners over Utopia 2016

De stem heeft verkondigd dat Utopia in 2016 doorgaat. Maar wat vinden de bewoners er nou van? Nu het nieuws ook bij de bewoners geland is komen er al snel reacties… We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Volgens Stefanie is er een grote kans dat je er aan het einde van het jaar uit mag stappen. Willen ze eigenlijk wel blijven? En wie wordt Utopiaan van het jaar? Volgens Wim gaat het tussen Ivan en Nicole, maar Rob denkt dat de strijd tussen Ivan en Mark zal gaan. En hoe gaat Utopia 2016 eruit zien? Rob heeft al een idee de loods moet in januari op slot….

Nicole weet het even niet…
Nicole weet niet hoe ze het allemaal moet aanpakken. Ze wil wel weer naar haar vrienden en familie thuis, maar wil ook haar Utopia familie niet achterlaten. Ze denkt niet dat ze Ivan mee naar huis kan krijgen en wil hem ook niet beperken. Ik had het heel erg leuk gevonden als we het met z’n allen hadden kunnen afsluiten…

Gina & Wim & Mark
Gina en Wim hebben nog niet echt door dat Utopia doorgaat. Ze voelen er momenteel nog maar weinig bij. Wel laait er gelijk een ruzie op tussen Gina en Mark. Laat me lekker mezelf zijn roept ze als Mark haar ergens mee wil helpen.

Armanda & Rowena
Armanda en Rowena hebben het even rustig over het grote nieuws terwijl ze buiten in het zonnetje lunchen.Ben je blij of niet? vraagt Rowena. Armanda antwoordt blij te zijn, ze heeft nog een aantal evenementen op de planning staan. Dan heb ik er nu de tijd voor”, zegt ze blij. Rowena heeft ook nog veel plannen. Ze kijkt erg uit naar Live in de loods en ze wil nog een track uitbrengen. Ik ben droevig maar ik wil ook nog echt niet naar huis sluit ze het gesprek af.

Naomi’s statement
Naomi is weer een beetje bijgekomen. Ze zit hier al elf maanden dus het is best wel een ding. Ik moet even schakelen zegt ze tegen Rowena en Armanda. Trouwens, even voor de duidelijkheid, het is niet de bedoeling dat jullie me straks naar huis gaan sturen omdat ik heb zitten janken! Ivan geeft haar nog even een dikke knuffel.

Proost
Rowena, Cees, Bas en Armanda doen een drankje op het goede nieuws. Op Utopia 0.0, zegt Cees trots. Utopia 0.0: No alcohol, no meat. But stay alive and eat!

We zijn benieuwd wat dit extra jaar gaat brengen, hoe denk jij over het nieuws dat Utopia 2016 doorgaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Marie at 14:52

  Het is leuk toch dat ze doorgaan met wat of wie dan ook .Laat Mark de camera’s niet vergeten !! .Om na gebruik van het toilet zijn handen te wassen en gewoon daarna snoep uit een zak te pakken dat zien wij namelijk .

 2. anneke at 18:39

  Krijgen de bewoners die niet verder willen ook geld mee.
  En als wij het al wisten waarom heeft niemand die een bezoek aan UTOPIA bracht niks verteld.
  En een ding hoop ik dat Gina zich gaat gedragen en stilletjes denk ik dat ze gek is op Wim van mij is ze de enigste die wel weg mag, dat die Mark nog wat van der wil

  • Wil at 19:17

   Nou gina gaat zich echtniet gedragen, Mark is alweer weggestuurd, wat is het toch een kreng, als ze drank op heeft flirt ze met iedereen en is stom dronken, getver
   Ik hoop dat ze er uitgaat,kan niet wachtem

 3. Mjo at 17:09

  Als nu pas bij de bewoners is bekend gemaakt dat Utopia in 2016 doorgaat, vraag ik mij af, waarom alle bewoners enige tijd geleden 1 voor 1 bij de regie moesten komen en nogal bedrukt/chagrijnig naar buiten kwamen.

  Iemand een idee??

  Maar jullie vraag is: wat ik denk dat Utopia in 2016 doorgaat? Ik denk en hoop dat sowieso de sfeer en de onderlinge verdraagzaamheid moet verbeteren. Want nu is het niet echt leuk meer om elke avond te kijken. Sorry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *