Wat feitjes over Utopia

Wat feitjes over Utopia

We blijven er over schrijven, Utopia gaat in 2016 ook door. Het officiële persbericht is er ook uit en in dit bericht staan een aantal leuke feitjes die we met je willen delen.

Utopia weet elke werkdag gemiddeld 700.000 kijkers aan zich te binden. Hiermee scoort het programma bovengemiddeld voor SBS6 met 12,1% in de doelgroep 20 tot 54 jaar, gemiddeld 9,6%. Hiermee geeft Utopia een stabiele basis aan de vooravond van SBS6. Ook programma inhoudelijk is het sociale experiment nog zeker niet ten einde. Daardoor biedt Utopia genoeg mogelijkheden voor 2016, en voor onze kijkers. Kortom: alle reden om door te gaan!’: aldus Peter Lubbers, programmadirecteur SBS.

Wat feitjes op een rij
• Utopia terrein is 1,5 hectare groot
• 60 microfoons
• 106 camera’s
• 700 meter hekwerk
• Meer dan 1km kabelbuizen
• 260 meter kabelgoot
• 35 kilometer AV bekabeling
• 1 kilometer elektra bekabeling
• 15 kilometer glasvezel
• 15.864 uur opnames gemaakt (geteld tot vandaag 27 oktober ’15 – 13.00 uur)
• 27 oktober is dag 665 van Utopia
• Sinds de lancering zijn er meer dan 622,000,000 stream starts behaald

Utopia is elke werkdag van 19.30 uur tot 20.00 uur te zien en elke zondag een weekoverzicht om 00.00 uur bij SBS6. Via internet blijf je via Utopiatvshow.nl op de hoogte en je kunt het ook nog eens live volgen via de live streams.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Hannah at 15:15

      Klopt. En Bas maakte op de markt ook nog een slimme opmerking tegen een bezoeker, dat het voor Talpa ook beter is dat Utopia doorgaat (als reclame) als ze het programma willen verkopen aan het buitenland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *