Nog meer drama, dit keer om B&B gasten

Nog meer drama, dit keer om B&B gasten

We omschreven net al een heus drama omtrent Stefanie en Rob maar er is nog meer drama. Na een succesvol Live in de loods wordt duidelijk dat Nicole een deal heeft gemaakt. In plaats van te betalen voor een powerstation voor haar tatoeageshop, heeft ze deze geruild voor een leuke avond in Utopia en een overnachting in de B&B. Een goede deal voor iedereen, anders had het namelijk uit de BV betaald moeten worden. Maar nu komt het probleem, Nicole is blijkbaar verantwoordelijk voor haar gasten. Maar daar wist Nicole nog niets van! Gina en Mark treffen normaal gezien de voorbereidingen voor de B&B en verzorgen de gasten maar dat blijkt nu dus anders te zijn. Er is dus helemaal niets voorbereid! Kwaad ging Nicole gisterenavond nog naar Gabriëlle.  Nu moet ik van Cees horen dat zij in hun knuistjes aan het lachen zijn omdat er geen pistoletjes zijn besteld. Nou, dan ben je bij mij echt bij het verkeerde adres zegt Nicole kwaad. Gabriëlle raad aan om het gesprek met Gina en Mark aan te gaan en het uit te praten… Wordt vervolgd dus! De volgende morgen besluiten Cees en Nicole gewoon een ontbijtje te maken maar dan wat minder luxe. Wel eten ze gezellig mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 14:00

  er moeten gewoon goede afspreken komen wie wat doet en niet hopen dat die het wel doet, wat amateurismisch allemaal zeg, ze zitten toch lang genoeg in Utopia om te weten hoe het allemaal gaat.
  Als je ergens verantwoordelijk voor bent dan ook voor het hele gebeuren.

 2. anneke at 11:39

  Kunnen ze niet om de beurt een dienst draaien en waarom bestellen ze niet als er iemand komt de spullen .
  Ze hebben toch een agenda en daar van af kan Gabrielle toch de bestselling doen

  • Hannah at 14:31

   Gisteravond een gesprek gezien tussen Benjamin en Rob, Benjamin gaf aan dat hij ook graag de B&B wilde doen. Hij heeft in de horeca gewerkt en vindt het leuk om mensen het naar de zin te maken.
   Hij zei dat hij dit had besproken met Mark en Gina, maar die wilden er niets van weten, het was hun B&B. (Rob had gelijk toen hij zei:”De B&B is niet van Mark en Gina, maar van de b.v.”)
   Benjamin was gepikeerd dat zijn hulp werd afgewezen, maar ze hadden kennelijk wel gezeurd dat ze alles zelf moesten doen.
   Ook de 10 % die ze van de B&B krijgen kwam ter sprake. Dit is een aardig bedrag, dus is het sowieso veel eerlijker dat andere bewoners ook eens aan de beurt komen.

   • anneke at 19:28

    Ik dacht dat het van Nicole was , en geen wonder dat die twee er vaak te vinden zijn.
    En ik persoonlijk vindt gewoon iedereen zich moet voor in zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *