Post voor Gina en Ivan

Post voor Gina en Ivan

Rowena is vanmorgen naar de brievenbus geweest en daar vond ze post voor wat mede bewoners. En wat blijkt? Gina en Ivan zijn vandaag de gelukkigen om bericht van het thuisfront te ontvangen. Rowena besluit snel de post te overhandigen en Gina neemt ze erg blij in ontvangst, jee dank je zegt ze enthousiast! Ze besluit lekker op de bank te zitten en begint met lezen. Gina lijkt niet extreem veel post te hebben maar er staat wel van alles in. Helaas hebben we dit niet heel goed mee gekregen. Ze leest nieuws van haar vader, van een vriendinnetje dat zwanger is en over een nichtje dat op kickboksen gaat.

Ook Ivan leest zijn kaartjes. Soms barst hij uit van het lachen, het lijkt vrij positief te zijn. Ivan wordt natuurlijk vergezeld door Nicole. Er wordt van alles besproken onder andere het kickboksgala. Ook is een zus van Ivan naar Nicole geweest wat er blijkbaar gezellig aan toe ging. En dan iets opmerkelijks, Ivan heeft een brief van Vanessa gehad. Hierin schrijft ze dat ze genoten heeft van het kickboksgala en vooral als Mark klappen kreeg. Mark komt erbij zitten en lacht als een boer met kiespijn. Ook krijgt Bas de groetjes van de zus van Ivan. Ohh leuk zegt Bas waarop Ivan zei gelukkig alleen leuk. Ik vind het wel meer dan leuk hoor antwoordt Bas met een lach. Als Ivan klaar is met zijn post zegt hij tegen Nicole dat hij nog iets moois heeft gezien. Ivan heeft namelijk gezien hoe een kip een ei heeft gelegd. Daarna gaat iedereen weer zijn ding doen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *