Stefanie voelt zich beroerd

Stefanie voelt zich beroerd

Na alle gebeurtenissen van gisteren met Rob is Stefanie niet erg uitgerust wakker geworden. Ik voel me beroerd zucht ze terwijl ze op bed neerploft. Door al het gezeik van gisteren. Ik hoef me nergens druk om te maken maar dat is makkelijk om te zeggen. Ik vind het gewoon k*t dat mensen zich er elke keer mee bemoeien zegt ze tegen Gina. Gina weet waar Stefanie op doelt,

Ik wist meteen waar het over ging. Ik ben niet achterlijk. Gina is het eens met Stefanie dat er heldere afspraken waren tussen het knipperlichtkoppel, dus Naomi had zich er niet zo in moeten mengen. Ik word er kotsmisselijk van! zucht Stefanie. Gina raadt Stefanie aan zich er niet zo veel van aan te trekken het enige wat telt is dat Rob en Stefanie zelf weten hoe het zit. Maar dat is een gevoelige kwestie, want Stefanie heeft het idee dat Rob niet gelooft dat zij geen gevoelens voor hem heeft. Ik ga niet meer zeggen dat ik hem een lekker ding vind besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *