Nachtelijke praat over Cees

Nachtelijke praat over Cees

Vannacht zaten Ivan en Gabriëlle in het kantoor, de twee zaten achter de computer en al snel ging het gesprek over de oudste bewoner van Utopia, Cees.

Ivan vraagt zich af of hij niet te hard is tegen Cees. Gabriëlle is het daar niet mee eens, nee, je bent moe zegt ze. Omdat jij één van de eerste personen was die zijn nek voor hem uitstak. Nu raak je uitgeput, omdat je geen verandering ziet. Ivan vraagt zich af of hij er misschien naast zit wanneer hij Cees zo benaderd. Gabriëlle vind van niet maar ik heb een andere manier gevonden om het langs me heen laten gaan. Ivan daarin tegen weet niet echt hoe hij ermee om moet gaan. Ik weet niet of het goed is om er moe van te zijn, of is het gewoon OK als je er klaar mee bent? Kun je het gewoon ontlopen? Want op een gegeven moment wil je er gewoon iets van zeggen. Gabriëlle denkt dat Cees het wel probeert, maar dat het gewoon niet lukt. Cees zit volgens haar gewoon vast in bepaalde patronen. En Ivan voelt zich er gewoon niet goed bij, het is zelfs zo erg dat ik oogcontact vermijd geeft hij toe. Dit omdat ik anders bang ben dat hij iets vertelt waarvan mijn hele dag naar de kl*ten gaat. Zal Ivan zich aan kunnen passen? Of komt er toch een confrontatie tussen hem en Cees?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Marja at 15:47

    Ach de dames zijn het weer helemaal eens.alsof king Ivan zo’n lieverdje is. Die kat iedereen af omdat hij alles het beste weet

  2. Yvon at 14:12

    En zo pakt Cees het aan,helemaal niet Ivan met de grote mond,Cees heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden alleen denk en hoop ik dat Ivan veel sterker is als Rolf was.
    Zo zie je maar hoe gemeen onze oudste bewoner is,en maar roddelen en klikken
    Ivan houdt voet bij stuk,val maar een keer uit,daar ben je mens voor jonge!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *