Rowena en Bjorn gaan het rustig aan doen

Rowena en Bjorn gaan het rustig aan doen

Eerder schreven we er al over, Rowena en Bjorn kunnen het de laatste tijd goed met elkaar vinden. Zojuist hebben de twee een gesprek hierover gehad…

Buiten onder de veranda gingen de twee het gesprek aan. Rowena opent het gesprek, we zijn misschien wel een beetje te close merkt ze op. En daardoor verlies ik mijn doelen uit het oog voegt ze eraan toe. Ik wil ook niet dat het thuisfront zich zorgen moet gaan maken. Daar moeten we wel rekening mee houden. Bjorn lijkt het wel te snappen, het is misschien verstandiger om wat afstand te nemen. Een man en een vrouw, zijn negen van de tien keer geen vrienden, snap je? En als dat wel zo is, wordt er altijd met een scheef oog naar gekeken. Ik kan dat op zich wel, maar voor anderen is het dan lastig of ongeloofwaardig. In het begin was ik natuurlijk heel aanwezig en blij gaat Rowena verder, maar dat werd steeds minder. Ik moet mijn doel gewoon niet uit het oog verliezen. De twee lijken achter hun beslissing te staan, geven elkaar een knuffel en gaan hun ding weer doen. Zal het de twee lukken om afstand te nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:58

    Rowena wilde net als velen in Utopia zingen , en ze wilde tennislessen geven maar ja dat kan niet als je geen tennisbaan hebt.
    Maar als ze een vriend heeft buiten Utopia waarom kan ze dan geen maatje binnen Utopia hebben als die 2 maar weten tot hoe ver ze kunnen gaan.
    Kijk maar naar Giorgio zijn vriendin wordt eruit gestuurd door Naomi zodat zij verder kon gaan met Giorgio en hij trapt erin zal wel niet veel liefde geweest zijn dan dat je binnen een paar dagen of weken met een ander het bed induikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *