Armanda en Cees over stemmen

Armanda en Cees over stemmen

Nog meer nieuws over gisterenavond, dit keer een gesprekje over de stemronde die binnenkort plaats zal vinden. Cees en Armanda hadden het erover, aangezien het de eerste stemronde voor Armanda is vind ze het erg spannend…

Armanda is benieuwd of Cees al een beetje weet op wie hij zal gaan stemmen. Cees antwoordt het niet echt te weten en vraagt vervolgens aan haar of zij het al weet. Armanda zegt dat ze haar stemmen gaat verdelen over drie. Twee weet ik al maar over één twijfel ik nog voegt ze eraan toe. Cees probeert vervolgens uit te vinden op wie zijn mede bewoner zal gaan stemmen. Armanda lijkt te twijfelen maar vertelt het dan toch maar. Ze wil op Wim gaan stemmen en twijfelt nog tussen Stefanie, Naomi en Gabriëlle. Dat zijn de vier die ook niet meededen aan die challenge voegt ze eraan toe. Maar nu ondervraagt Armanda Cees weer. Op wie zal hij stemmen, geef je drie stemmen aan Gina vraagt ze. Dat was ik wel van plan antwoordt Cees. Maar ik wil het zo stil mogelijk houden…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. gea at 14:51

  Armanda moet ook aan de bril denk ik ,gisteravond zag je op tv dat haar vriend aan kwam rennen en zij herkende hem niet”wie is dat”riep ze tot twee keer toe. Ze wist zeker niet meer hoe hij eruit zag.

 2. Yvon at 13:57

  Precies Maria,er zijn er meer maar Cees Bas en Armanda spannen de kroon en onze oudste bewoner,weet door zijn ‘levens’ervaring,daar heel goed mis/gebruik van te maken.
  Voor mij is dit geen Utopia

 3. maria at 12:39

  Het is toch te triest voor woorden om op iemand te stemmen die het niet met haar eens is ivm het vega gedoe. Hier aan kun je al zien dat ze geen onderscheiding vermogen heeft en niet objectief is. Ze kijkt dus niet verder dan haar neus lang is. Ze neemt in haar beslissing niet mee wat een ander bijv al lange tijd doent in utopia…Zoals er meer zeggen….wolf in schaapskleren. Ze is echt bezig de boel aan het opstoken, echt smerig bezig!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *