Bjorn voelt zich beledigd door Stefanie

Bjorn voelt zich beledigd door Stefanie

We blikken nog even terug op gisterenavond, de dans battle vond namelijk ook nog plaats en hier hebben we nog niets over geschreven. We kunnen er nog uitgebreid over schrijven maar dat doen we niet:) We hebben voor de verandering een filmpje gevonden. Zo kun je het zelf eens terug kijken. Wie de winnaar geworden is? Ivan!

 Wat later na de dans battle zagen we Bjorn minder in zijn vel zitten. Hij besprak met Gabriëlle wat er aan de hand is. Bjorn is namelijk beledigd door Stefanie, althans zo voelt hij dat. Bjorn legt verder uit, Stefanie ging naar Ntasja toe om te zeggen ja. Bjorn gaat zingen 23 januari. En als zij dan vraagt of ik kan zingen, zegt zij ja, ik vind dat hij niet kan zingen.en ze heeft nog meer negatieve dingen gezegd. What the f*ck, waarom doe je dat? vraagt Bjorn zich af. Ik ben klaar met dat negatieve gedoe en dit kan mijn stemgedrag wel beïnvloeden. Dan kans dat ik vol ga is zeer en zeer groot. Ik heb steeds minder argumenten voor M namelijk. Ik kan oude koeien uit de sloot halen maar is dat fair? Nee, dus er is maar één oplossing voegt Bjorn eraan toe. Zal Bjorn vol op Stefanie gaan, over een paar dagen weten we het!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 12:32

    Bjorn kan gewoon niet tegen kritiek! En trouwens Stef zei het niet uit zich zelf .Nathasha begon erover en zei wat nav van wat ze gezien en gehoord had op de livestreams Bjorn is zelf achterdochtig en moet niet teveel op anderen letten. Laat hij maar eens naar zichzelf kijken de beterweter. Trouwens is toch niets aan gelogen dat hij (maar ook rowena) niet kunnen zingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *