Bas wil een leugendetector in Utopia

Bas wil een leugendetector in Utopia

Bas heeft weer een nieuw project bedacht hij wil een leugendetector naar Utopia halen en deelt dit idee met Rob.

Zodra Rob ervan hoort weet hij het nog niet, is het wel zo’n goed idee. Er komen zo dingen naar boven die iemand bewust stil heeft gehouden, dan zitten daar nu consequenties aan. Dus via deze weg uitvinden of iemand homoseksueel is, is volgens hem geen goed idee. Doelend op Wim, er zijn verdenkingen dat hij op jongens zou vallen… We moeten dus gewoon leuke vragen verzinnen voor mensen gaat Bas verder. Iedereen is natuurlijk vrij om mee te doen of niet. Het is natuurlijk wel grappig. Ik denk dat ze het wel leuk gaan vinden voegt hij eraan toe. Maar als je geen dodelijke vragen mag stellen, is het dan wel leuk?vraagt Rob zich af. Bas denkt van wel en dat de harde vragen vanzelf wel komen. Toch vindt Rob dat de vragen over het verleden of vragen die te persoonlijk zijn, achterwege gelaten moeten worden, al is het maar om iemand in bescherming te nemen. To be continued aldus Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Yvon at 14:08

    Die Bas heeft echt een kronkel in zijn hoofd,vanaf die nieuwe binnen zijn,worden er allemaal zo’n rare dingen gedaan,wat maakt het uit of Wim homo is of niet,inderdaad Cees is voor mij veel meer iemand die van twee walletjes eet,maar er niet vooruit komt,nu voelt Anneke zich weer aan gesproken..pech gehad…
    Zou die jonge homo zijn maar er nog niet voor uit wil komen,dan maken die roddelaars het Wim wel heel lastig…
    Nee ik vind het echt niet leuk meer,vorig jaar was het veel leuker

  2. gea at 21:05

    Dan kunnen ze Bas eens uithoren over alle stiekume dingen die hij doet zoals mensen afluisteren. Waarom denken ze nu ineens dat Wim homo is, omdat hij meer met Bjorn heeft dan de andere, er zijn wel meer mannen die vrienden zijn en niet perse homo zijn. En wat is er mis met homo’s het zijn ook gewone mensen hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *