Gabriëlle maakt zich zorgen om nominaties

Gabriëlle maakt zich zorgen om nominaties

Het is alweer even geleden dat we je van Utopia nieuws hebben voorzien. Tijd om weer wat in te halen dus. Zo hadden Nicole en Gabriëlle een gesprek over de nominaties. Gabriëlle maakt zich een beetje zorgen…

Nicole en Gabriëlle staan in de keuken en Gabriëlle begint het gesprek. Weet je wat mij hoog staat? De stemmingen, dat is m’n enige hoofdpijn deze week. Nicole snapt haar wel, ik heb het zelf ook een klein beetje. Ik heb het gevoel dat ik iedereen verraad, het maakt niet uit op wie ik stem gaat Gabriëlle verder. Nicole heeft precies hetzelfde gevoel. Ook al is het niet persoonlijk, iedereen gaat het toch persoonlijk opvatten aldus Nicole. Heb je al een idee op wie je gaat stemmen? ze door. Gabriëlle weet al twee weken op wie ze gaat stemmen. Maar toch voelt het niet helemaal goed, het blijft maar rondspoken in mijn hoofd. Zelf ik ook niet weg gestemd worden. Ik zou eerder zelf naar huis gaan, dan dat ik door iemand naar huis wordt gestuurd. Voor het eerst in me leven ben ik bang om weg gestemd te worden geeft Gabriëlle toe. Nicole denkt dat het komt door haar instelling, een paar maanden terug maakte het haar allemaal niet uit, maar nu heb je een hele andere instelling aldus Nicole. Zal Gabriëlle gevaar lopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *