Armanda wil dat Bas Utopiaan van het jaar wordt

Armanda wil dat Bas Utopiaan van het jaar wordt

Nog meer gesprekken van gisterenavond, er is aardig wat besproken. En met name over de laatste stemronde van Utopia jaar 2015. Echter keken Bas en Armanda nog iets verder vooruit. Ze hadden het over de Utopiaan van het jaar verkiezing… De twee hebben het over de verkiezing in een slaapkamer. Al snel wordt duidelijk dat Armanda Bas als winnaar wil. Maar dan moet ik veel stemmen aan Bas geven en tactisch gaan stemmen concludeert ze. Al gun ik het Ivan ook, omdat hij al zo lang in Utopia is. Maar ik zit eigenlijk gewoon in Team Bas voegt ze eraan toe. Misschien ga ik dan wel vol op jou zegt Bas. Armanda betwijfelt het, jij gunt het ook aan Ivan en Cees. Maar gaat ze verder wil je een dealtje sluiten? Ik drie op jou en jij drie op mij? Bas lijkt er wel voor in te zijn, alhoewel ze dan eerst de laatste nominaties moeten overleven. En daarna kan er nog een hoop veranderen. Zal het plan van de twee lukken? Of dollen ze maar wat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Merel at 07:29

  Beste Ann, ik kan je het advies geven om eens goed te lezen wat ik schrijf!!!! Ik heb niets tegen moslims en ik discrimineer niet, tenslotte is de vader van mijn kleinzoontje ook Moslim. Maar ja begrijpend lezen is niet voor iedereen weg gelegd blijkt nu ook maar weer eens!!!
  Als je het vermogen hebt om eens goed na te denken dan weet je ook wat er bedoeld wordt met: [EENJUISTE POLITIEKE BESLISSING]. Een door denkertje wellicht voor je?

 2. Yvon at 20:53

  voor mij mag Ivan winnen hij heeft veel gedaan en ook heel vaak de kar getrokken!!! Ook ik vind het niet gepast om te zeggen dat hij wel zal winnen omdat hij moslim is,wat een onzin!!
  En inderdaad Ann Bas Armanda en Cees spannen samen,die hebben vlg.mij sowieso geen recht om te winnen,alle drie zijn ze stiekem.
  Wim is te stil,zal het niet worden,vind het kinderachtig om Mark en Gina af terekenen op die pop,Gina is in ieder geval wel goed als kapster,Benji Rob,Stiff,Naomi,Rowena Gabrielle Nicole en Bjorn doen inderdaad niets,Stiff vind ik een brutale ding,die altijd boos lijkt te zijn.persoonlijk vind ik Gabrielle wel leuk!!

  • anneke at 13:00

   En wat denk je van Ivan en Nicole die kan niet buiten hem kijk maar naar dat jaloerse gedoe ,valt mij nog mee dat ze niet met hem mee gaat naar de wc om zijn kont af te vegen .
   Het zelfde als met Mark en Gina zo scheld ze hem kapot en zo liggen ze weer met elkaar in bed ,en dan met een zielig stemmetje zullen we een kindje nemen .
   Die 4 zullen niet op elkaar stemmen
   En een paar andere durven niet te stemmen op Ivan kijk maar na hoe hij reageerde toen hij 1 stem van iemand kreeg en Cees uit schold omdat hij op een speciale manier stemde ,en wat doet hij dan

  • Jojanneke at 15:23

   Ik ga ook voor Gabrielle.

   Ik vind Ivan alleen de laatste maanden heel goed bezig, maar ben al zijn uitspattingen ook niet vergeten. Daarbij vind ik hem ook niet open staan voor andere meningen. Het MOET op ZIJN manier. Discussie is met hem niet mogelijk.
   Utopiaan voor mij is meer dan hard werken, ik vind ook het sociale aspect en samenwerking belangrijk. En daarom ga ik voor Gabrielle. Die staat altijd voor iedereen klaar, een praatje als andere het moeilijk hebben. Doet eigenlijk niet mee aan geroddel en kan het bijna met iedereen wel vinden.
   Gaf toen de Utopia bv er niet goed voor stond ook haar doel (persoonlijk trainer op).
   De persoonlijkheid van Bas vind ik niets, en telkens van die rare dingen. Wel zorgt hij goed voor de beestjes. Maar dat is een bijzaak.
   Cees walg ik van… Vind hem een oude viezerik.
   Mark.. Neem aan dat hij le luifel en de boekhouding goed op orde heeft maar toch is hij het voor mij niet.
   Gina vind ik een klein kind zo gevraagd ze zich.
   Nicole… Vind haar wel gegroeid de laatste tijd. Maar niet “de Utopiaan”.
   Zelfde geld voor Naomi en Bjørn.
   Benjamin, Stefanie en Rob zitten alleen te hangen.
   Wim werkt hard maar verder hoor ik hem te weinig.
   Van rowena heb ik nog te weinig gezien.
   Armanda wil iedereen haar ideaal opleggen behalve dan de tentoonstelling heb ik nog niets gezien.

   Vond het vorig jaar moeilijker…groep was toen ook leuker, meer eenheid.

   • Merel at 05:49

    Jojanneke, je hebt je best gedaan met je berichtje om de bewoners te omschrijven maar blijkbaar kijk naar een ander Utopia dan ik!!! Zoals meerdere hier gezien de reacties….

 3. Mieke at 16:29

  Ivan absoluut GEEN utopiaan van het jaar wat mij betreft, dominant arrogant mannetje.
  Van mij mag inderdaad Bas utopiaan van het jaar worden, hij is de enige in Utopia waar je nog regelmatig om kan lachen. Werken kun je ook in de buitenwereld daar hoef je geen Utopia voor neer te zetten.

  • Klaverboer at 18:37

   Helemaal mee een Mieke, daarnaast heeft Ivan een bepaalde agressie in zich waar medebewoners bang voor zijn. Hij zou daar nog voor in therapie gaan, maar dat heb ik nooit gezien. Dat hij Patrick met bank en al omgooide en dat hij Bjørn voor dood verklaarde vind ik ook gewoon niet normaal. Mark had wel een kans, maar door het gedoe met die Pop valt hij af. Armanda en Rowena zijn er nog te kort en Cees krijgt van de inwoners weinig of geen stemmen. Wim doet ook niet zoveel meer als in het begin, Nicole kan het ook wel vergeten met haar opmerkingen en jaloezie. Naomi is persoonlijk wel gegroeid sinds Gio weg is, maar met af en toe de koeien doen en wat foto’s verdient ze het ook niet. Gabs ligt in de groep wel goed, maar heeft eigenlijk nog niks gedaan behalve dat ze met een boekje en een magazine is bezig geweest (anderen hebben het meeste werk daaraan gedaan). Rob, Benji, Stiff en Gina, hoef ik niet toe te lichten. Björn zou een outsider kunnen zijn, maar Bas geef ik de meeste kans. Ook Bas doet niet zo heel veel maar hij heeft met niemand problemen gehad en zijn humor en streken zijn gewoon grappig. Daarnaast is hij bij de kijkers verreweg het populairst, en dat weegt zwaarder dan het oordeel van de bewoners.

   • anneke at 18:58

    Ik hoop zelf ook van Bas ik had zelf in het begin een hekel aan hem maar kan nu er om lachen ,maar wat werk betreft Ivan .
    Maar ik denk dat het voor sommige niet belangrijk is laat hem na maanden nummer 1 te zijn maar winnen

 4. Ann at 14:15

  Wat een onzin merel… En waarom moet je moslims erbij halen?? Kijk naar de peroon zelf, ivan werkt hard, dat kan je niet van alle Nederlanders zeggen en vooral van bas niet..Ik vind die armanda gemeen, wat doet zij nou?? Helemaal niets, bas niet, cees niet en dan wil zij dat bas utopiaan van het jaar word?? Raar?!!! Volgens mij om een heel andere reden.. Ivan, mark, wim doen allemaal hun best..

  • gea at 15:33

   Ik ben het met je eens dat het A,B,C drietal niet veel uitvoert en om dan utopiaan van het jaar te willen worden, dan gun ik het liever Ivan ook al ben ik geen fan van hem of Wim die doet tenminste wel zijn best .

    • joze at 17:37

     Anneke en Ann.
     Naomi, Nicole, Gabrielle, Benjamin, Rob, Gina, Bjorn doen ook bijna niets.
     En Mark doet ook niets meer sinds Wilco weg is. Van mij mag Bas winnen.

     • anneke at 18:38

      Ik zie ze alleen nog voor de computer zitten wie dan ook ,er wordt niet gebouwd en dingen gemaakt ,raar he dat er bijna voor zuks dingen geen geld binnen komt

 5. Merel at 12:38

  Het staat al vast dat Ivan de winnaar gaat worden!! Zijn agressie en dominantie, zijn gescheld en gevloek wordt beloond hier in NL. Zoals iemand als op de krant als reactie zei: een juiste politieke beslissing!!!!! Dus met andere woorden omdat Ivan moslim is laten ze hem winnen zo niet dan doen wij aan discriminatie!!!!

  • Ann at 14:22

   Zo.. Jij discrimineer!! Maak het nu uit of je moslim ben of niet.. Ik ben zelf geen moslim maar ik kijk naar de persoon.. Maar jij val gelijk moslims aan.. Of je nou moslim, protestant, katholiek, of wat voor geloof jeaanhang, dat maak niet uit.. Dit vind in oordelen en veroordelen!!!

 6. anneke at 11:52

  Voor wat Ivan gedaan heeft binnen UTOPIA wat werk betreft mag hij de winnaar zijn ,maar dat geschreeuw en gescheld dat moet eens over zijn
  Jammer dat er niet meer mensen zo hard gewerkt hebben
  Bas kan wel elke week op 1 staan maar hij heeft niet veel gedaan dan alleen rare geintjes uithalen.
  Van de meiden weet ik niemand die moet winnen die lopen maar achter de mannen aan om te doen wat hun opgedragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *