Druk in de weer voor mama cash

Druk in de weer voor mama cash

Een nieuwe dag is aangebroken en dat betekend ook weer nieuw Utopia nieuws! Wat gebeurd er deze morgen zoal in Utopia? De schoonmaak vindt weer plaats met de nodige humor. Zo heeft Bjorn Wim natgegooid en ontstond er een klein vriendschappelijk gevecht. Daarna besloten de heren de toiletten verder schoon te maken. Maar er is nog meer bedrijvigheid, een aantal bewoners zijn bezig voor het goede doel. We zien de vrouwen bezig met naaimachines, scharen meetlinten en dergelijke. Wat ze aan het doen zijn? Ze steken hun handen uit de mouwen voor het goede doel Mama Cash. Deze stichting zet zich in voor vrouwen en meisjes die in de textielindustrie werken in Bangladesh. Er wordt gestreden voor gelijke rechten en eerlijke arbeidsvoorwaarden. En de vrouwen willen de aandacht vragen door heel de dag te naaien zoals het in Bangladesh ook gebeurd. Maar niet alleen de vrouwen zetten zich in, ook de mannen gaan aan de slag voor dit goede doel. Zij gaan namelijk proberen zoveel mogelijk donaties op te halen. Goed initiatief toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. gea at 23:43

    Ik denk dat ze beter hadden kunnen gaan breien, daar heb ik wel meer van gehoord , door allemaal kleine lapjes te breien en aanelkaar te naaien tot een grote deken voor baby’s.

  2. Marja at 16:25

    Prachtig voor een plaatje. En intussen maar geld uit andermans zakken kloppen. Zou meer respect hebben als ze zelf eens wat nuttigs deden. Rook en drink eens veertien dagen niet en doneer dat geld.

  3. anneke at 11:41

    De meiden zijn lekker bezig, laat deze beelden dan ook op tv zien, niet elke keer Bjorn achter de computer en het rokersbankje waar geroddeld wordt of op bed liggende mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *