Bjorn spreekt Armanda aan

Bjorn spreekt Armanda aan

Een dag gaat rustig voorbij in huize Utopia. Dit is op zich niet heel verwonderlijk want de bewoners zetten zich in voor het goede doel mama cash waar we eerder over schreven. Gelukkig kunnen we toch nog iets melden. Dit keer over Bjorn en Armanda. Bjorn heeft zijn mede bewoner namelijk aangesproken…

Armanda heeft laatst iets op de webshop geplaatst maar volgens Bjorn is dat niet echt goed gegaan. Hij confronteert Armanda ermee, er zaten namelijk allemaal fouten in haar stukje. Als je iets op de webshop zet dan is dat allemaal heel leuk en aardig maar meld het dan even. Dan check ik of het goed is voegt hij eraan toe. Armanda snapt niet wat ze fout gedaan heeft, wat was er niet goed dan vraagt ze door. Het klopte voor geen meter aldus Bjorn. En geeft voorbeelden van wat er niet klopte. Ja zegt Armanda maar als niemand me dat leert dan kan ik dat ook niet weten. Bjorn kaatst terug dat als iemand iets niet weet het gewoon even moet vragen. Ja gaat Armanda geïrriteerd verder maar ik weet toch uberhaupt niet dat dat gedaan moet worden! Bjorn blijft bij zijn standpunt en Armanda geeft aan dat ze het gevoel heeft toch nooit goed te doen. Maar oke gaat ze verder, dan kom ik de volgende keer wel naar je toe en dan zeg ik Bjorn wil je dit even checken? Bjorn vindt het fijn dat ze het voortaan doet maar vraagt zich af of ze het ook echt gaat doen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Wil at 18:39

  Bjorn gaat denken dat hij de paus is over de p.c
  Ipv dat hij het armanda voor doet en laten zien wat ze verkeert heeft gedaan.
  Hij kan zelf niets anders dan achter de p.c
  Dus mond houden meneer p.c

 2. anneke at 18:28

  En dat zegt iemand die zelf in het begin alles fout deed met spelfouten en al , hij denkt echt dat hij alles beter weet..
  Ik begin me almeer te ergeren aan hem niemand kan het bij hem goed doen hij denkt dat hij de beste is na Ivan want die spreekt hij niet tegen

 3. gea at 18:06

  Tofu kan ook niet veel zelfs geen bericht op internet plaatsen, maar ze heeft wel ontdekt dat ze met de telefoon sms’jes kan versturen naar haar vriend ,ben benieuwd of dat wel mag. Want dan kunnen de andere dat ook doen.

  • Yvon at 19:31

   Precies gea,ze zijn net in Utopia en menen alles maar te doen,sowieso waarom dan in Utopia zitten als je toch met je liefje contact kan hebben via sms’jes !!!
   Klopt niets van!!!
   Vind het heel normaal dat Bjorn daar iets over zegt,trouwens heb jij meer gezien als ik Anneke,nooit mails of iets anders gezien van Bjorn,dus ook geen taalfouten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *