Hoe is het met eendje Face?

Hoe is het met eendje Face?

Tijd om weer iets over Utopia te schrijven! Bas heeft namelijk gebeld naar de dierenarts om te vragen hoe het met eendje Face gaat. Het eendje is eerder opgenomen omdat het rare klachten had. Na onderzoek bleek dat het diertje loodvergiftiging heeft opgelopen. Herstel heeft zo zijn tijd nodig maar Bas wil toch wel eens weten hoe het er nu voor staat… Terwijl de rest zit te naaien en zich inzet voor het goede doel neemt Bas plaats bij de veranda. Hij belt op en vraagt hoe het ervoor staat. Bas krijgt te horen dat het steeds beter gaat maar Face is nog wel een beetje wankel. Dit komt omdat hij nu ook nog een ontsteking heeft in zijn pootje. Aan het gezicht van Bas te zien is hij er niet blij mee en vraagt dan ook naar de kosten. De dierenarts durft nog geen indicatie te geven maar het zal wel meevallen voegt hij eraan toe. Maar ondanks dat lijkt Bas toch wel opgelucht dat het redelijk gaat met het diertje. Nu maar hopen dat de kosten meevallen, anders moet hij dit aan de rest gaan verantwoorden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Boerderijbert at 23:12

  Het water was denk ik te veel verontreinigd omdat de pomp niet meer werkte.
  Ik heb het al meer gevraagd: Hoe is het met het “kipje” dat een tijd geleden is opgehaald door de dierenambulance??

 2. Klaverboer at 21:12

  Gewoon de rekening naar Talpa/ John de Mol laten sturen! Zij hebben het terrein uitgezocht, dan mag je als bewoner er vanuit gaan dat het veilig is voor mens en dier.

  • Jojanneke at 15:35

   Nou Talpa kan daar niets aan doen, ze hebben zelf besloten eenden te gaan houden.
   Dit moet eigenlijk door Bas betaald worden, hij heeft het achter de rug van de bewoners om gedaan. Maar is Utopia en beestjes kosten geld, dan hadden ze bas moeten dwingen de beestjes weg te doen. Dus rekening naar de bv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *