Armanda stopt met naai actie

Armanda stopt met naai actie

De naai actie voor het goede doel mama cash is nog altijd in volle gang. De actie gaat in totaal 24 uur duren maar Armanda lijkt er alweer mee te stoppen.

In de kas bespreekt ze het met Bas, de twee hebben zich even afgezonderd van de groep. Armanda vertelt dat ze haar bedenkingen heeft. Ik doe niet meer mee hoor, met dat naaien voegt ze eraan toe. Het is heel leuk dat we dit nu doen 24 uur, maar als je daarna weer gaat shoppen bij al die goedkope winkels, dan slaat dit toch eigenlijk nergens op. En ik trek het ook echt niet, ik vind dat niemand dit werk hoeft te doen. Maar ik vind het zo dubbel. Aan de ene kant iets goed willen doen, maar aan de andere kant echt niet goed over dingen nadenken. Bas snapt de keuze van zijn mede bewoner wel. Ik heb ook mijn bedenkingen over deze actie uitgesproken. Maar ondanks dat zetten de meeste bewoners de actie voort. Hoe lang zal de rest het nog volhouden? En heeft Armanda een puntje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. joze at 22:51

  Ik ben het met je eens klaverboer en Will.
  Dat had ik met al die actie’s voor goede doelen in utopia.
  De meeste utopianen stonden/ staan zelf niet achter die goede doelen, je kon/ kan
  merken aan ze dat het opdrachten waren / zijn.
  En “goede doelen’ waarbij de hoge Heren/ Danes zo’n groot salaris krijgen, geef ik
  geen geld. Want je weet niet wat er met het geld gebeurt!

 2. Ann at 21:54

  Wat een zeur die armanda, kan beter naar huis, naar haar vriendje. Ze doet en wil niks, behalve dat veganisme opdringen aan anderen. Roddelen en gemeen,bah.. Lekker naar huis

 3. Klaverboer at 21:40

  Groot gelijk, stoppen met deze onzin. De mensen die willen doneren doen dat toch wel. Nu wordt er bruikbare kleding kapot geknipt en wordt er een lapjesdeken van gemaakt. Zit daar iemand op te wachten? Ze leven vandaag op rijst en water maar morgen moet van Gina om 10 uur de frituur al aan voor patatontbijt. Trouwens effe op Mama Cash gegoogeld en dan zie je dat ze een heel groot Management hebben met inkomens van boven de ton, dan weet je wel waar dat Cash vandaan komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *