Eerste ouderlijke ruzie tussen Gina & Mark

Eerste ouderlijke ruzie tussen Gina & Mark

Een nieuwe dag is aangebroken in huize Utopia, en de eerste 0uderlijke ruzie is een feit. Gina en Mark hebben enige onenigheid over hun real care baby Brooklyn…

De real care baby laat regelmatig van zich horen en dus ook in de nacht. De baby huilt met name in de nacht en Mark moest er vannacht dan ook twee keer uit om haar te verzorgen. Gina heeft er vannacht niets van gemerkt en heeft lekker doorgeslapen. Als ze vanmorgen naar de huilende Brooklyn gaat loopt ze een rondje door de loods. En dan komt ze Mark tegen. Mark zegt tegen Gina niet veel wakker geworden he vannacht, jij? Jij doet overdag toch bijna niets antwoordt ze gepikeerd. De baby maakt veel los bij de ouders, moeten we ons zorgen maken? Er werd nog meer gesproken over de Utopia baby, zo ook tussen Ivan en Stefanie. Volgens Stefanie komen de ouders wellicht in de gevarenzone, niet iedereen is zo blij met de baby voegt ze eraan toe. Er zijn nu dus mensen in de loods die zoiets hebben van dat is één stem voor Gina aldus Stefanie. Zou de real care baby voor extra stemmen zorgen bij beide?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *