Who run the world feest in Utopia

Who run the world feest in Utopia

Vanavond is de avond voor de dames want het Who Run the World-feest is losgebarsten! Het feest begon met een groepje visagisten dat de vrouwelijke bewoners mooi maakte dames nog mooier maken voordat de muziek aanging in de loods. Even zorgde een krijsende baby Brooklyn nog voor wat kopzorgen, maar inmiddels ligt die lekker in zijn bedje. Tijd voor een feestje!

De mannen kunnen maar moeilijk geloven dat de vrouwen alles onder controle hebben eerder hadden ze nog grote twijfels over de organisatie. Bij het binnenstromen van de eerste gasten vraagt Mark bezorgd aan Bjorn of iedereen wel betaald heeft.  Bjorn antwoordt bedenkelijk dat hij het feest niet geregeld heeft. Ook bij de poort is het niet helemaal duidelijk wat de regels zijn. De mannen modderen wat aan, en verdedigen zich met het feit dat zij het allemaal niet hebben bedacht…Als iedereen binnen is, begint Bjorn met een openingspraatje over de vrouwen van Utopia en het goede doel Mama Cash. En dan kan eindelijk het feestje beginnen! Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen voor je in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *