Wil Mark nog vader worden?

Wil Mark nog vader worden?

Nu Utopia baby Brooklyn er een paar dagen is is Benjamin benieuwd hoe Mark erin staat. Wil hij nog altijd vader worden?

Benjamin vraagt of hij het iets vindt om vader te worden en of hij trots is. Mark kijkt even naar de baby, die met roze kleding aan in zijn armen ligt. Het is wel wennen antwoordt hij. Het vaderschap is een stuk zwaarder dan ik had verwacht.Het is vooral pittig dat hij haast elk uur moet opstaan, voegt Mark eraan toe. En dat ze ineens met z’n drieën in bed liggen, in plaats van twee. Mijn droom om binnen twee jaar kindjes te krijgen geeft hij toe maar dat gaat ‘m niet worden, hè. Maar in 2018 moet wel lukken verwacht hij. Zal Mark een goede vader zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *