Mannen maken zich zorgen over vanavond

Mannen maken zich zorgen over vanavond

Vanavond vindt er een feestje plaats in Utopia, het Who Run the World feest. Maar de mannen lijken zich toch een beetje zorgen te maken om de organisatie hiervan. De vrouwen organiseren het maar of het ook goed gaat komen? Een aantal heren staan dan ook te smoezen over vanavond. De dames wilde van alles zoals hun tijd als leiders besteden aan het verdienen van geld. Maar als het zo door gaat halen ze dat doel niet. Ivan vraagt zich af of ze in moeten grijpen, Benjamin denkt er echter anders over. Het is niet zo dat de tien dagen alleen geslaagd zijn als we die zestienhonderd euro voor de maand binnenkrijgen voegt hij eraan toe. Ook de dames realiseren dat hun doel wellicht in gevaar komt. Ze houden een spoed vergadering. Ze zouden maandag al geld doneren aan Mama Cash maar dat krijgen ze niet voor elkaar. Ze besluiten om even uitstel te vragen zodat ze aan het eind van de maand een mooi bedrag bij elkaar kunnen krijgen. We zijn nu vol in versnelling zes gegaan aldus Rowena. We moeten even terugschakelen na vanavond, even naar het grote plaatje kijken. Zal het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *