Familiebezoek voor Armanda

Familiebezoek voor Armanda

De dag begint leuk voor Armanda, zij mag namelijk familie ontvangen in Utopia! Ze was vanmorgen al excited dat het gezelschap zou komen. Zenuwachtig was ze gelukkig niet. En toen was het eindelijk zover, het familiebezoek gaat van start. Na de nodige knuffels, kussen en begroetingen gaat het gezelschap naar binnen. Aldaar gaat het er gezellig aan toe, ook mede bewoner Bas kan het goed vinden met de vader  van Armanda. Samen praten ze onder andere over de kijkcijfers van Utopia. Armanda zelf is meer bezig met haar vriend Amado. We zien hun terug in de slaapkamer, een beetje afgezonderd van de rest. Er volgen vele streamlocks dus het is moeilijk om iets van dit verslag te maken. Als we weer beeld terug hebben wordt er gesproken over haar doel veganisme. Ze wil Utopia niet verlaten omdat ze bang is dat alles dan zo weer vergeten is. Verder maakt Armanda nog een opmerking over het gewicht van haar vriend. Hij vertelt dat hij haar erg mist en daardoor het eten ook wat minder ging, maar nu gaat het alweer een tijdje goed. Natuurlijk is het ook gezellig, zo zien we de twee regelmatig zoenen. Armanda vertelt wel dat ze teleurgesteld is in bepaalde bewoners, zij eten inmiddels weer vlees. Andere bewoners kletsen ook met het gezelschap zo vertelt Rowena dat ze blij is met de veganistische invloeden aan de vader van Armanda. Kortom het gaat er gezellig aan toe op deze koude regenachtige dag!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 14:29

    Die vriend van Armanda zei tegen haar dat ze niet tegen hem hoefde te praten in de camera net als wat Rolf deed, want hij zei het is gewoon je werk. Wat voor werk , ze doet niks daar als alleen een rondje lopen met die pony en roddelen met Bas en Cees.

    • Ann at 19:03

      Ja ha gea, en mensen “bekeren” tot veganisme.. Ik vind haar ook achterbaks.. Ha en dan zeggen dat ze erin wil blijven, want als ze eruit ga zijn de mensen het vergeten, sorry hoor maar…. Die mankeert ook wat, en steeds met bas en oude opa cees..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *