Gina legt Rob het doel van de Utopia baby uit

Gina legt Rob het doel van de Utopia baby uit

De Utopia baby Brooklyn is nu enkele dagen in Utopia. En niet iedereen is daar even blij mee, met name Rob. Gisterenavond ging Gina het gesprek met hem aan. Ze legde hem nogmaals uit wat nou het doel van deze real care baby is.

Gina zit op de bank naast Rob en geeft de baby melk. Rob kijkt met grote afkeur naar de baby van Gina en Mark. Terwijl ze met zijn allen voor de openhaard zitten, vraagt Rob hoe lang duurt het voordat die baby smelt? Gina vindt het niet grappig. Dan wil Rob weten waarom die baby goed moet zijn voor Utopia. Ik vind het nog steeds een grappig idee antwoordt Gina. Is het om te oefenen of is het een test? vraagt Rob dan. Het is een test zegt Gina, maar ik wil ook aan Mark en anderen laten zien dat er heel veel bij komt kijken. Van de meeste meiden zitten de eierstokken al te klapperen, maar als je dit ziet met die baby is het echt wel wat minder voegt ze eraan toe. Dus eigenlijk is het doel om mensen te laten zien dat je geen kinderen moet nemen?! vraagt Rob vol verbazing. Gina beaamt het is een statement, ja. Om te laten zien hoeveel werk het is en hoeveel nachten je wakker ligt voegt ze eraan toe. Maar na deze uitleg lijkt Rob nog altijd niet overtuigd. Hoe denken jullie over een real care baby?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:15

  Gina wilde toch die pop , waarom moet de rest mee doen met het verzorgen van de pop , zonder slaap kijk je al niet vrolijk daar moet je de pop niet de schuld geven .
  Ik weet niet wie er live kijkt en die kan zeggen wie er het meest voor de pop zorgt
  Heb het idee dat ze op deze mannier er in wil blijven

 2. Druif at 12:04

  Volgens mij staan daar de hersencellen te klapperen bij gina en mark, en wel zo hard dat er nog maar weinig rare koppen zit. Die 2 zijn nog te klein om naar een crèches te gaan . Helemaal gek !!!

 3. maria at 00:39

  goed van Gina, want ze laat zien dat kinderen krijgen niet alleen romantiek is…denk na of je kind een goede toekomst heeft….heel goed om de kijkers van Utopia hiermee te confronteren.

 4. Marie at 18:01

  Wat een stel kleuters om met een pop te oefenen , ik heb plaats vervangende schaamte als ik daar naar kijk .Dat geef je kleine kinderen maar niet een stel dat zogenaamd verliefd is .
  Het is net een stoplicht relatie bij hun , laten ze daar eerst aan werken.
  En niet met een pop spelen .

 5. MariaBora at 17:12

  Ik heb veel mutsen gezien in mijn leven maar Gina spant de kroon,, hou toch op met dat baby gedoe en probeer eens voor 1x een beetje normaal te doen,.

 6. Aggie at 16:01

  Ze zijn echt niet goed wijs . Wat een zielige mensen, Mark en gina voegen ook niets toe in Utopia , weg met ze . Heb nog nooit zulke kinderachtige mensen gezien . Rob ziet het heel helder. Houd vol en doe eens wat je zegt 3 stemmen voor Gina , want dat is de ergste bewoonster. Verwend nest .

 7. johanna at 12:21

  Het meest achterlijke idee ooit en dat niet alleen…hoe kinderachtig kun je zijn man man man of is dát wat maanden afgesloten van de buitenwereld met je doet??? Persoonlijk had ik die pop allang een slinger gegeven, hoe debiel is het om tegen een pop te gaan praten. Maargoed had het van de 2 pubertjes Mark en Gina zeker wel kunnen verwachten…

 8. maria at 10:38

  Ik vind het een goed statement van Gina en zij is de een van de weinigen die hierover nadenkt en OOK de kijkers aan het nadenken wil zetten omtrent dit onderwerp…

 9. Tineke at 10:14

  Het meest achterlijke idee ooit. Vooral de uitleg die gina doet is dom ,je kunt wel merken dat ze niet erg pienter is. Dommer dan dom kan niet. Nu weet ik wel dat domme mensen op zich niet bestaan buiten utopia , maar dit is een voorbeeld van een mens die wel dom is.
  Als ze nu aan gaf dat je goed moet na denken als je het gegeven is een kindje te krijgen dan zou ik voorop stellen , is het wel verantwoord gezien de maatschappij op dit moment financieel maar ook de gevaren waarin je , je kind blood steld. Je kunt tegenwoordig je buren of familie al niet vertrouwen, en financieel gezien worden we helemaal uit gekleed.
  Dus terug komend op de pop die in utopia is dan zou ik zeggen gina heb je op de kleuterschool of thuis nooit met een pop kunnen spelen, sorry hoor maar mark dat je hier aan mee werkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *