Cees gaat vol op Gina stemmen

Cees gaat vol op Gina stemmen

Tijd voor wat stem praat, de stemronde komt steeds dichterbij dus de gesprekken komen ook steeds meer voor. Zo ook tussen Cees en Rob, de heren spraken op het rokersbankje over het stemmen…

Cees begint het gesprek en valt gelijk met de deur in huis. Ik ga vol op Gina zegt hij, vorige keer had ik haar al één stem gegeven maar na de aanvaringen van de laatste keer dacht ik dit keer je moet gewoon vol gaan. Rob snapt het gevoel van Cees wel. Er is af en toe ook wel een beetje niveauverschil voegt hij eraan toe. Cees begint vervolgens over de pop, de real care baby Brooklyn. Hij kan zich goed voorstellen dat Rob er slecht op gaat. Rob knikt en vertelt vervolgens ook wat over het stemmen. Ik denk dat ik ook vol ga deze keer.  Maar ik zie op zich bij iedereen wel een toegevoegde waarde. Als er eentje buiten de boot valt, dan is het vrij simpel, maar nu moet ik gewoon kijken hoe hou ik het team het sterkst. Cees probeert Rob wellicht te beinvloeden, hij antwoordt dat Gina dan bij hem ook afvalt. Af en toe een kapsalon klantje en dat is het. Rob lijkt er niet op te reageren, wat hij wel vertelt is dat hij niet vol op Cees gaat. Ik vind dat je het heel goed doet. Daar heb ik respect voor, je bent positief veranderd voegt hij eraan toe. Wel vertelt Rob dat hij misschien voor Armanda gaat. Dit omdat ze hier maar met één doel is voor een korte termijn. Misschien ook op Rowena, die heel veel voor de show doet. Zal het spannend worden de stemmingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. jane at 10:39

  vind dat als iwan zich het lot van de vluchtelingen, zijn broeders aantrekt dat hij zijn krachten buiten utopia ,door b.v. te helpen met het bouwen van huizen, en door actief deeltenemen aan vluchtelingen
  werk i.p.v. zijn tijd te verspillen in utopia.

 2. Yvon at 21:23

  Gina,is toch in ieder geval goed voor knipbeurten,dat ze wat kinderlijk is,oké en schreeuwen kan ze ook,maar er zijn er meer die raar doen en totaal niets toevoegen
  Cees en Bas mogen van mij op de bank,stiekem,glad en doortrapt..

 3. MariaBora at 19:28

  het zal wel aan mij liggen, maar die goeie tv momenten van Gina moeten zeker nog komen, of is wippen onder de dekens een goed TV MOMENT

 4. joze at 19:05

  Ik denk dat er weer geen spannende stemming wordt.
  Cees, Gina en waarschijnlijk Bas en Stefanie gaan veel stemmen krijgen, denk ik.
  Ben bang dat bas dan weggestemd wordt, Gina blijft want schijnbaar maakt ze
  “goede” t.v. momenten, als ik dat zo op de site’s lees.
  Ik hoop dat Gabrielle en Nicolle eens de publieksstem krijgen, maar dat zal de regie
  wel voorkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *